iPhone-brukere raser etter kameratrøbbel.
iPhone-brukere klager over trøbbel med batteriet og kameraet etter å ha installert iOS 11.4.

Annonse


iPhone-brukere raser etter kameratrøbbel

Flere iOS 11.4-brukere klager på feil som dukket opp etter oppdateringen. Flere mener at oppdateringen, som kom med flere nyttige funksjoner, fører med seg mer trøbbel enn feilrettinger.

Batteriet tappes når iPhonen ikke er i bruk

Som Forbes skriver, er det opprettet en haug med tråder på Apples offisielle forum der det klages over batteriproblemer. Mange av iPhone-brukerne skriver at batteriet tappes for strøm, spesielt når enheten er i hvilemodus. Vi har også mottatt e-poster fra lesere som opplever det samme.

“Jeg har det samme problemet med min 6S+. Den var helt fin før oppdateringen, og batterihelsen er på 90 prosent. Allikevel så jeg batteriprosenten droppe fra 50 til 20 prosent på noen få minutter uten at den var i bruk”, skriver en av dem.

“Jeg har problemer med at iOS 11.4 tapper batteriet mitt. Jeg ladet batteriet til 100 prosent om kvelden og på morgenen hadde jeg kun 33 prosent igjen. Ingen apper kjørte, ingen nye installeringer bortsatt fra iOS-oppdateringen”, skriver en annen.

Annonse
Forbes påpeker at batteriproblemene har én ting felles: de dukker opp når brukerne er hjemme. Dermed kan årsaken være bakgrunnssynkronisering når iOS-enheten ikke er i bruk. For eksempel iCloud-synkronisering.

Svart skjerm i kamera-appen

Men det er ikke bare batteritiden som skaper hodebry for enkelte som har oppdatert til iOS 11.4. Flere skriver at også kamera-appen ikke fungerer. Det eneste de berørte ser når de åpner appen, er en svart skjerm.

På Twitter er det flere som klager over dette problemet:

https://twitter.com/wizard_design/status/1008717309979058176

https://twitter.com/JustineSamntha/status/1008524068713185281?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Ftech%2F2018%2F06%2F20%2Fiphone-users-angry-over-ios-11-4s-camera-crashing-bug.html

Så langt er det ikke kjent hva som forårsaker problemene. Apple jobber nå med iOS 11.4.1 og det er mulig at problemene blir luket bort i den oppdateringen.

 

Kilder:
Forbes,
Fox News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse