Tidligere Sony-leder om "Fortnite"-nei: - Det handler om penger.
Svaret til Sony er stadig nei.

Annonse


Tidligere Sony-leder om “Fortnite”-nei: – Det handler om penger

Sonys nei til kryssplattformspilling med Xbox One og Nintendo Switch, har vært gjenstand for mye kritikk. Ifølge John Smedley, tidligere President of Sony Online Entertainment, er begrunnelsen til spillselskapet dum og handler kun om penger.

Sier nei til kryssplattform mellom konsollene

“Forresten, da jeg var i Sony var penger den interne begrunnelsen for dette. De likte ikke at noen kjøpte noe på Xbox One og brukte det på PlayStation. Så enkelt er det. En dum årsak, men slik er det”, skriver Smedley på Twitter. Meldingen er senere blitt slettet.

Altså at spillerne kjøper noe på en annen plattform for så å ta i bruk dette innholdet på PlayStation. Dog har hverken Nintendo eller Microsoft satt en slik begrensning og har omfavnet kryssplattform mellom konsollene i titler som “Minecraft” og “Rocket League”.

Kritiseres etter uttalelse

Sony slapp under E3 en uttalelse i forbindelse med “Fortnite”-kritikken, men den gikk ikke direkte inn på roten av klagene til spillerne.

Annonse
– Vi lytter hele tiden til PlayStation-fellesskapet for å høre hva de er interessert i slik at vi kan forbedre spillopplevelsen deres. “Fortnite” er ganske populært blant PS4-tilhengerne og er helt gratis slik at spillerne enkelt kan bli med på i moroa”, sa selskapet den gang og la til at de tillater kryssplattform med PC og mobil.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse