Norsk selskap vil sørge for at dingsene dine ikke forsvinner.
Tail it lover global sporing via mobilnettverk, wifi og satellitter med en nøyaktighet på fem meter.

Annonse


Derfor er norsk selskap smartere enn konkurrentene: vil sørge for at dingsene dine ikke forsvinner med SIM-kort

Tail it Technologies, tidligere Gator, utvikler fire ulike GPS-sporere som skal hjelpe folk som ofte mister tingene sine, men også dem som ønsker å holde oversikten over hvor katten eller sykkelen befinner seg.

Mer om Tail it Technologies: Følg busser i sanntid på nett.

Oppdatert, 16:21:

Lagt til forklarende tekst om oppkoblingen.

Annonse
Kobler til wifi og mobilnettverk

Tail it-produktene har likheter med enhetene fra selskapet Tile som vi intervjuet under IFA-messen i fjor. Den store forskjellen er at mens Tile-produktene bruker Bluetooth, drar Tail it nytte av mobilnettverk, wifi og satellitter. En annen forskjell er at Tail it-enhetene kan lades trådløst (Bike-modellen lades via USB-C). Tile-sporerne vi sjekket ut i fjor, kan man hverken lade eller bytte batterier på.

– Den store forskjellen er at Tile rekker 30m, mens våre produkter rekker over hele verden. Tile fungerer fint om du mister noe bak sofaputen eller har lagt den en plass på kontoret, men utenfor 30m fra mobilen er tile ubrukelig, bokstavelig talt, forklarer Morten Sæthre fra Tail it Technologies AS.

Dog er prisene også helt forskjellige. Tail it starter på 696 kroner, da er Kickstarter-rabatten på 54 prosent inkludert. Til samme pris får man to Tile-sporere.

For katt, hund, sykkel og alt annet man ikke ønsker å miste

De fire forskjellige produktene har samme funksjonalitet, men designet er tilpasset ulik bruk. For eksempel kan Pet-modellen festes til halsbåndet på kjæledyret, mens Bike kan plasseres inni styret på sykkelen. Merk dog at de to nevnte modellene er vanntette, men Tail it og Tail it+ kun er sprutsikre.

Selskapet skriver i Kickstarter-kampanjen at Tail it ikke har noen abonnementsløsning eller at det koster noe å bruke dem, selv om de kobler til mobilnettverk.

Tail it-enhetene sporer du via appen.
Tail it-enhetene sporer du via appen. (Ill.: Tail it Technologies)
Tail it kommer i fire forskjellige utforminger.
Tail it kommer i fire forskjellige utforminger. (Ill.: Tail it Technologies)

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse