Nå lanseres YouTube Music og Premium i Norge
YouTube Music og Premium lanseres i Norge i dag.

Annonse


Nå lanseres YouTube Music og Premium i Norge

Endelig kommer det reklamefri YouTube til Norge med bakgrunnssavspilling.

Oppdatert, 19. juni, 16:07:

Google Norge forklarer prisene noen av dere var usikre på:

“Prisen er 99 for Music Premium og 119 for Premium for Android-brukere og iOS-brukere dersom de laster ned direkte fra youtube.com/musicpremium og youtube.com/premium. App Store legger på 30 % på alle kjøp via iTunes, så der er prisen høyere.”

Annonse
“Det er tre måneders gratis abonnement på begge tjenester. Det er mulig å tegne familieabonnement på begge tjenester, for inntil 6 personer totalt.”

Om YouTube Music

“YouTube Music er en ny strømmetjeneste for musikk, skapt for å lytte til musikk i tillegg til den magiske verden vi kjenner fra YouTube fra før av; et sted der det er enklere enn noen gang å utforske musikk på en enda mer personlig tilpasset måte. Enten du ønsker å lytte, se eller gå på oppdagelsesreise – nå er endelig musikk i alle formater å finne på én tjeneste.”

“Musikkelskere kan gratis laste ned og bruke den reklamefinansierte versjonen av YouTube Music, men i tillegg lanserer vi også YouTube Music Premium – en betalingstjeneste som gir deg muligheten til å høre på musikk i bakgrunnen mens du kjører andre apper, muligheten til å laste ned musikk og en lytteopplevelse helt fri for annonser for 99 kroner måneden.”

“I en begrenset tidsperiode kan musikkelskere få tre måneders gratis tilgang på YouTube Music Premium her (99 kroner per måned etter dette, 149 kroner per måned for familieplanen).”

Per 17:30 norsk tid er ikke YouTube Premium klar enda.
Per 17:30 norsk tid er ikke YouTube Premium klar enda. (Ill.: YouTube)

Om YouTube Premium

“Fra og med i dag kan du også oppgradere til YouTube Premium. Da får du Music Premium, samt alt innhold på YouTube annonsefritt, bakgrunnsavspilling og muligheten for å laste ned innhold på tvers av hele YouTube.”

“Du kan også kose deg med hele katalogen av YouTube Originals-serier og filmer, inkludert hitseriene Cobra Kai og Impulse, samt to nye serier vi lanserer i dag: F2 Finding Football som følger F2 mens de utforsker fotballkulturen verden over, med musikalske gjester i verdensklasse som Lil Jon, Becky G og flere, samt The Sidemen Show der The Sidemen drar på ville eventyr med berømte gjester som Nicole Scherzinger og Bear Grylls.”

“Prøv YouTube Premium gratis i tre måneder her (119 kroner måneden etter dette, og 179 kroner for familieplan.”

 

Kilder:
Google pressemelding
Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse