Følg bussene i sanntid på nett
Tail it sine apper til iOS og Android kan følge med på busser i sanntid fra og med i morgen. Nå jobber de med å utvide tilbudet med flere busselskap.

Annonse


Følg busser i sanntid på nett

Tail it Technologies AS gjør det mulig å følge busser i Trondheim i sanntid.

Lanseres i morgen

Selskapet med Morten Sæthre i spissen har utviklet apper til iOS og Android, og kan også brukes til å hente opp andre brukeres posisjon.

– Det nye er at vi nå i samme app kan vise posisjonen til alle AtBs busser i Trondheim og omegn. Dette er bare starten, i løpet av sommeren kommer alle av landets busser inn i appen, forteller Sæthre.

“I tillegg til posisjonen i sanntid vises bussrutens navn, nummer og endeholdeplass samt eventuelle forsinkelser direkte i kartet i Tail it-appen”

Annonse
Dette forklarer Tail it

“Tirsdag 19. juni lanserer Tail it Technologies AS en verdensnyhet innen posisjoneringssporing.”

– Vi lanserer helt nye typer trackere som integreres med Tail it-appen vår som har en ytelse og presisjon som vil revolusjonere markedet, forteller en entusiastisk gründer.

Videreutvikler funksjonaliteten i appen fortløpende

“Arbeidet med å få inn bussinformasjon direkte kartet startet med et samarbeid med Nettbuss sine flybusser som trafikkerer Fredrikstad – Gardermoen. Sammen med Nettbuss fant Tail it Technologies AS en lur og effektiv måte å presentere bussinformasjon i kartet.”

“Neste steg i utviklingen av appen i tillegg til verdensnyheten som er like om hjørnet, er å få på plass bussenes rutetrasé i kartet. Dette er noe passasjerene etterspør.”

– Det at vi nå får AtBs busser inn i appen er bare starten. Vi jobber kontinuerlig med å få inn ruteinformasjon fra flere transportselskaper og vi kommer til å koble sanntidslokasjonen til familie og venner med kollektivtransporten slik at du i fremtiden også vil kunne se hvem som sitter på hvilken buss, avslutter Morten Sæthre.

 

Kilde:
Tail it pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse