Nintendo kunne annonsere mange godbiter i går!
Nintendo kunne annonsere mange godbiter i går!

Annonse


Oppsummering av Nintendos Direct-sending

Dessverre ble ikke alle ønskene våre i går oppfylt i gårsdagens pressekonferanse, men noen godbiter ble det til slutt.

Det ultimate slåssespillet

Det desidert største spillet som Nintendo åpnet seg mer om, var det neste spillet i Super Smash Bros.-serien. Super Smash Bros. Ultimate.

Spillet vil bli lansert den 7. desember, og spillet kommer til å inkludere alle karakterer som noen gang har dukket opp i et Super Smash Bros.-spill. Dette betyr at vi får et kjærkomment gjensyn med både Ice Climbers og Pokemon Trainer. I tillegg vil vi også få se nye karakterer. Der i blant Ridley fra Metroid-serien, og Inkling fra Splatoon-serien. Man vil derfor få over 64 karakterer å velge mellom, men alle karakterene vil ikke være spillbare fra start. Disse må nemlig låses opp av spillerne selv.

Videre vil spillet, akkurat som spør, støtte en mange forskjellige kontrollmuligheter. Det vil også bli mulig å bruke originale GameCube-kontrollere, i tillegg til de nye som lanseres til bruk med Nintendo Switch.

Annonse


Super Smash Bros. Ultimate kommer til å støtte alle Super Smash Bros.-amiiboer, i tillegg til alle amiiboer som representerer karakterer som dukker opp i spillet.

Fortnite

Akkurat slik vi spådde i går, kunne Nintendo i løpet av pressekonferansen avsløre at spillet blir å finne til Nintendos hybridkonsoll. Faktisk ble spillet tilgjenglig for nedlasting allerede i går.

Pokemon

Vi fikk ikke den Pokemon-avsløringen vi hadde håpet på. I stedet fikk vi se litt mer av Pokemon: Let’s Go Pikachu! og Pokemon: Let’s Go Eevee! I dette spillet får man muligheten til å spille i Kanto-regionen (samme region som 1. generasjon Pokemon-spill). Nytt er at man kan spille sammen med en venn. Spillere vil i tillegg ha muligheten til å overføre Pokemon fanget i Pokemon GO-appen til Pokemon: Let’s Go-spillene. Forutsetningen er at det er Kanto-Pokemon som blir overført. Det vil si Pokemon med Pokedex-nummer 1-151.

Til bruk med spillet vil man også kunne kjøpe en fysisk pokeball. Poke Ball Plus. De som kjøper denne blir belønnet med den legendariske pokemonen Mew, som allerede er å finne i ballen. Pokeballen har en styrespak og er også utstyrt med et gyroskop. Denne kan brukes som kontroller til spillet.

Spillene har en anbefalt utsalgspris på 59,99 dollar. I en samlepakke sammen med Poke Ball Plus, er utsalgsprisen satt til 99,99 dollar. Antatt norsk pris blir på henholdsvis 500 og 900 kroner.

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Eier av Xenoblade Chronicles 2 Expension Pass vil få tilgang til Torna ~ The Golden Country den 14. september i år. Denne utvidelsespakken inneholder en ny eventyrmodus. Utvidelses vil også være mulig å kjøpe som et separat frittstående spill. Den separate versjonen blir lansert den 21. september.

Splatoon 2: Octo Expansion

Vi fikk også sett et lite glimt fra den kommende utvidelsespakken til Splatoon 2.

Super Mario Party

Et spill som av oss ikke ble forskuttert var det nye Mario Party-spillet. Hvem husker ikke Mario Party til Nintendo 64 og vannblemmer i håndflata (for ikke å snakke om utslitte spaker)? Nå kommer serien tilbake til Nintendo Switch med en flust av nye minispill som tar i bruk de teknologiske finessene som Joy-Con-kontrollerne kan tilby. Nytt i spillet er terninger som oppfører seg annerledes avhengig av hvilken karakter det er som slår dem. Det ser ut til at Nintendo endelig har gått vekk fra konseptet om at alle spillere må sammen i en og samme farkost, slik vi har sett i de siste utgavene av spillet.

Spillet tilbyr i tillegg en modus der man kan koble sammen to Switch-konsoller og spille mot hverandre.

Super Mario Party lanseres den 5. oktober i år.

Fire Emblem: Three Houses

Et nytt spill i Fire Emblem-serien er på trappene. Dette spillet er satt til å bli lansert i løpet av høsten 2019. Spillet kommer til å tilby et forandret kampsystem, der man får anledning til å styre individuelle karakterer som får støtte av større tropper. Spillere vil få anledning til å bli kjent med tre hovedkarakterer: Edelgard, Dimitri og Claude. Vi gleder oss!

DEAMON X MACHINA

Et nytt hurtiggående spill er på vei til Nintendo Switch i 2019. Spillere får anledning til å ta kontroll over en brukertilpasset kampdrakt som gir assosiasjoner til Transformers. Disse kan utstyres med et bredt utvalgt av våpen som er nødvendig for å knerte fiendene.

Overcooked ! 2

Etterfølgeren til Overcooked blir å finne til Nintendo Switch den 7. august i år. Gjør deg klar for enda flere kjøkken, oppskrifter og karakterer. Bak, grill og kokkeler med opp til tre andre spillere via lokalt nettverk eller via Internett.

Killer Queen Black

Dette flerspillerfenomenet har blitt redesignet fra scratch og finner veien til Nintendo Switch senere i år.

Hollow Knight

Et plattformspill med håndtegnet grafikk. Spillet inneholder alle gjenstander, områder, karakterer og bosser som har blitt lansert i utvidelsespakker, og spillet er tilgjengelig for nedlasting i dag.

Fallout: Shelter

Samarbeidet mellom Nintendo og Bethesda blomstrer sakte, men sikkert.

Octopath Traveler

Sist, men ikke minst, kunne Nintendo avsløre at det eksklusive spillet fra Square Enix, Octopath Traveler, vil få enda en nedlastbar demo den 14. juni år. De som spiller gjennom demoen, vil kunne overføre dataene til det faktiske spillet når dette blir lansert. Ocopath Traveler blir lansert 13. juli i år.

I tillegg til disse spillene ble titler som Dragon Ball FighterZ, Dark Souls: Remastered, Wolfenstein II, The New Colossus, Monster Hunter Generations Ultimate, FIFA 19 og Starlink: Battle for Atlas vist frem. Sistnevnte har for øvrig elementer og figurer kjent fra Star Fox-serien inkludert i spillet.

I forbindelse med E3 kommer Nintendo til å kjøre i gang et digitalt salg. Salget starter den 14. juni klokken 17, men hvilke titler som inngår i salget er enda ikke kjent.

Er du fornøyd med Nintendos avsløringer i år? Fortell oss under?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse