Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Fortnite er på Nintendo Switch. Da gjenstår bare Android-utgaven. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Nå kan du laste ned «Fortnite» til Nintendo Switch

Spill: Og ja, det støtter kryssplattform.

Ryktene stemte på en prikk: superpopulære «Fortnite: Battle Royale» er lansert til Nintendo Switch og du kan laste det ned allerede nå.

Kryssplattform med konsoll, PC og mobil

Spillet er selvsagt gratis – «Save the World»-modusen er ikke inkludert – og støtter også kryssplattform. Har du en Nintendo Switch kan du spille med og mot andre på Xbox One, smarttelefon og PC. Så langt ser det ut til at PlayStation 4-spillerne ikke får spille med sine Switch-venner, og man har tidligere sett liknende tendenser fra Sony.

Et nyttig tips er å ikke koble «Fortnite»-kontoen mot PSN ID-en sin. Hvis du kobler spillkontoen med PS4 vil du ikke kunne spille kryssplattform, eller dele kjøp og spillfremdrift på tvers av plattformene. Les mer om hvorfor:

En interessant detalj er at man kan koble til et vanlig hodesett med vanlig 3,5mm-kontakt og bruke det for å snakke med andre. Det skriver Polygon, og det er i så fall første gang det blir mulig på Switch.

Har du planer om å spille «Fortnite» på Nintendo Switch? Hva syns du om at Sony fremdeles sier nei til kryssplattform mellom konsollene?

 

Kilde:
Polygon,
Neowin

Stikkord: e318, fortnite, nintendo, Spill, switch