Nå kan du laste ned "Fortnite" til Nintendo Switch.
Fortnite er på Nintendo Switch. Da gjenstår bare Android-utgaven.

Annonse


Nå kan du laste ned “Fortnite” til Nintendo Switch

Ryktene stemte på en prikk: superpopulære “Fortnite: Battle Royale” er lansert til Nintendo Switch og du kan laste det ned allerede nå.

Kryssplattform med konsoll, PC og mobil

Spillet er selvsagt gratis – “Save the World”-modusen er ikke inkludert – og støtter også kryssplattform. Har du en Nintendo Switch kan du spille med og mot andre på Xbox One, smarttelefon og PC. Så langt ser det ut til at PlayStation 4-spillerne ikke får spille med sine Switch-venner, og man har tidligere sett liknende tendenser fra Sony.

Et nyttig tips er å ikke koble “Fortnite”-kontoen mot PSN ID-en sin. Hvis du kobler spillkontoen med PS4 vil du ikke kunne spille kryssplattform, eller dele kjøp og spillfremdrift på tvers av plattformene. Les mer om hvorfor:

Annonse
En interessant detalj er at man kan koble til et vanlig hodesett med vanlig 3,5mm-kontakt og bruke det for å snakke med andre. Det skriver Polygon, og det er i så fall første gang det blir mulig på Switch.

Har du planer om å spille “Fortnite” på Nintendo Switch? Hva syns du om at Sony fremdeles sier nei til kryssplattform mellom konsollene?

 

Kilde:
Polygon,
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse