Vi forventer at Nintendo viser frem mer enn en godbit i kveld.

Annonse


Se Nintendos pressekonferanse

Heller ikke i år vil Nintendo ha en storslått pressekonferanse på E3 slik Microsoft og Sony gjør det, men i stedet kjører de en lengre Nintendo Direct-sending. Hvem husker ikke sendingen da Nintendo-toppene Iwata, Miyamoto og Reggie fremstod som muppets?

En ting er i alle fall sikkert, og det er at vi kan forvente oss en halvsprø sending med en og annen godbit.

Flere tredjepartspill

Nintendo Switch har overrasket positivt hva støtte fra tredjeparter angår. Et hett rykte er at Diablo III snart blir å få kjøpt til Nintendos hybridkonsoll. Selv om spillet er relativt gammelt, vil det være et kjærkomment tillegg til Switch-biblioteket for fans av Diablo-serien.

Enda et tredjepartsspill som vi høyst sannsynligvis får se i løpet av sendingen er Wolfenstein II. Dette spillet blir lansert til Switch 29. juni i år, og denne Direct-sendingen er en god anledning til å skape mer blest rundt lanseringen.

Annonse
https://www.youtube.com/watch?v=FchkqXEg0qs

Offisiell nettleser

Et annet hett tips er at det kommer en offisiell nettleser til Switch. Ved hjelp av uoffisielle metoder er det allerede i dag mulig å bruke konsollen til nettlesing. Med tanke på at Wii U og Nintendo DS hadde nettlesere, er det rart at dette enda ikke er å finne til Switch. Muligens blir det også denne gangen utviklet av norske Opera. Vi anser det derfor som relativt sannsynlig at en nettleser blir annonsert i kveld.

Nytt Pikmin-spill

Videre er det mange som håper på at Pikmin 4 endelig blir annonsert. Spillet har utallige ganger blitt teaset av Nintendo, men en offentlig annonsering har latt vente på seg. Miyamoto har også ved flere anledninger hevdet at spillet snart er ferdigutviklet. Om spillet faktisk eksisterer, vil det være på tide å annonsere det i dag.

Virtual Console

Er det noe eiere av Nintendo Switch har ventet på, så er det Virtual Console. Hvorfor dette har latt vente på seg er det mange som lurer på. Det foreligger også rykter som hevder at Nintendo har bygget en fungerende GameCube-emulator til Switch. Vi håper at Virtual Console blir annonsert i løpet av Direct-sendingen, og at det bekreftes at GameCube-titler vil kunne lastes ned.

Mer om Nintendos onlinetjeneste

Vi kan også forvente å få vite mer om Nintendos onlinetjeneste som det foreløpig ikke eksisterer altfor mye informasjon om.

Netflix, Amazon Prime og YouTube

Det er videre ikke usannsynlig at det offentliggjøres strømmeapper, slik som YouTube, Netflix og Amazon Prime. Spesielt siden blant annet Netflix var å finne til floppkonsollen Wii U.

Flere porter

Nintendo er heller ikke fremmed for å lansere porter. Derfor er det veldig sannsynlig at vi vil få se nye Wii U-porter. Vi holder en knapp på at det kommer et Super Mario Maker-spill til Switch.

Super Smash Bros.

Og når vi først er inne på Wii U-porter. Det er enda usikkert om det neste Super Smash Bros.-spillet blir en påkostet Wii U-port, eller et helt nytt spill i den populære slåssespillserien. Nintendo teaset dette spillet i den forrige Direct-sendingen, og vi anser det som tilnærmet garantert at vi vil få mer informasjon om spillet i dag.

Pokemon

Pokemon-fans har sannsynligvis også noe å glede seg til. Det har allerede blitt bekreftet at man arbeider med det neste skikkelige Pokemon-spillet til Switch, men det har ikke blitt vist spesielt mye fra dette. Derfor vil det være merkelig om ikke Nintendo i løpet av E3 viser dette frem.

Metroid Prime 4

Fans av FPS-spill kan også forvente seg nye klipp fra Metroid Prime 4. Foreløpig finnes det lite informasjon om spillet fra serien som sist var å se til GameCube.

Animal Crossing

Animal Crossing-fansen kan forehåpentligvis endelig få et skikkelig Animal Crossing-spill. Nintendo teaset et nytt spill i serien allerede til Wii U, men spillet har latt vente på seg. I stedet har Nintendo lansert spin-off-spill til både telefon og 3DS. Vi tror at AnimalCrossing-fansens høyeste ønske oppfylles i dag.

Fortnite

Et veldig hett tips er at Fortnite endelig blir annonsert til Nintendo Switch. Det er ikke helt usannsynlig at man allerede i kveld vil kunne laste dette ned til konsollen.

Splatoon 2 DLC

En DLC er på vei til Splatoon 2 i sommer. Akkurat tidsnok til spillets ettårsdag. Stor sannsynlighet for at dette blir vist frem i løpet av E3.

Yoshi

Nintendo har allerede i en tidligere Direct-sending bekreftet at de jobber med et nytt Yoshi-spill til Switch.

Diverse

Sannsynligvis vil vi også få se nye Switch- og Joy Con-farger. Dette i tillegg til nye Amiibos. Temaer, mapper og detaljer rundt administrasjon av spilldata til Switch er heller ikke usannsynlig at vil bli vist frem.

Nintendo Direct-sendingen starter klokken 18:00 i kveld og vil kunne ses direkte her.

Hva håper og forventer du at Nintendo skal vise frem i kveld? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse