I sommer kommer den nye Tesla-storoppdateringen.
Elon Musk lover Autopilot-nyheter i 9.0.

Annonse


I sommer kommer den nye Tesla-storoppdateringen

I 2016 slapp Tesla versjon 8.0 av programvaren som sitter i bilene til selskapet. To år senere kommer versjonsoppdatering 9.0.

Ny Autopilot-funksjonalitet

Oppdatering 8.0 inneholdt en rekke nyheter, for eksempel til brukergrensesnittet som ble overhalet og Autopilot-nyheter, og 9.0 vil også bringe med seg mye nytt. Deriblant til bilene med Autopilot 2. På Twitter skriver Elon Musk at Tesla jobber hardt med Autopilot og at de i versjon 9.0 vil aktivere “full selvkjøringsfunksjonalitet”.

Som Electrek påpeker, betyr ikke det at Tesla-bilene er i stand til å kjøre autonomt – det er nok et stykke frem i tid – men i stedet at Autopilot 2.0-bilene får funksjonalitet fra pakken “Full Self-Driving Capability”.

“Enhanced Autopilot” er et valgfritt utstyrsvalg når man kjører en ny elbil fra den amerikanske bilprodusenten og til den får man også kjøpt en tilleggspakke kalt “Full Self-Driving Capability” som er mer enda mer avansert. I den kommende oppdateringen vil man for alvor se forskjell mellom disse to Autopilot-pakkene, skriver nettstedet.

Annonse
 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse