Dette er Google Pixel 3 XL med en diger skjerm med mobilhakk.
Det ser ut som Google går for ett kamera på baksiden.

Annonse


Google “bekrefter” at dette er Pixel 3 XL

På XDA-forumet dukket det nylig bilder av det som hevdes å være Google Pixel 3 XL, noe faktisk selskapet selv bekrefter.

Pixel 3 XL

I januar i år publiserte Google et intervju med visepresident for maskinvaredesign i selskapet, Ivy Ross, på sin egen blogg. Der snakket Ross om designprosessen rundt Pixel 2 og 2 XL, og viste også frem en rekke prototyper – samtlige av dem med samme logo som Pixel 3 XL-bildet.

Dette bekrefter langt på vei at Pixel 3 XL vil ha en diger skjerm, 6,2 tommer, men i tillegg at også Google omfavner designet med et mobilhakk. Det ser dermed ut til at Google føyer seg inn i rekken over Android-produsenter som inspireres av Apple og iPhone X.

I tillegg til denne detaljen, viser bildet også at Pixel 3 XL har ett enkelt kamera på baksiden og to kamerasensorer på fremsiden. Merk at det trolig er snakk om en prototypemodell og at designet og funksjonalitet kan endres frem mot lansering. Uansett viste Google med Pixel 2 og 2 XL at man ikke trenger et dobbeltkamera for å skape gode bilder med en smarttelefon.

Annonse
Les mer om prototypen:

Dette skal være Google Pixel 3 – får den virkelig kun ett kamera?

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse