Slik blir fremtidsmobilen som kommer i år.
Her er Vivo NEX S.

Annonse


Slik blir fremtidsmobilen som kommer i år

Vivo har i lang tid vist frem konseptmobilen Apex med et rammeløst design og et sprett-opp-kamera. Nå nærmer det seg avduking av produksjonsmodellen.

Periskopkamera og fingersensor i skjermen

Den vil gå under navnet NEX S og planen til Vivo er å annonsere mobilen tirsdag 12. juni. Allerede før den tid har selskapet selv avslørt detaljene via sine egne nettsider der den var tilgjengelig i kort stund før oppføringen ble fjernet. Innen den tid var det selvsagt noen som rakk å snappe opp informasjonen.

NEX S drives av et Qualcomm Snapdragon 845-brikkesett og har 128 GB lagring og 8 GB minne. Vivo planlegger også en rimeligere modell, kalt kun NEX, med Snapdragon 710 og 6 GB minne. Toppmodellen har i tillegg en 6,59-tommers rammeløs skjerm med en oppløsning på 2316 x 1080 piksler.

Hovedkameraet på baksiden består av to sensorer på henholdsvis 12 og 5 megapiksler.

De to spesielle funksjonene til NEX S er et frontkamera – omtalt som et periskopkamera – som skjules i chassiset og spretter opp når man trenger det, i tillegg har mobilen fingersensor som er integrert i skjermen. Så langt har vi ikke sett mange smarttelefoner som har akkurat det foruten Huaweis luksusmobil til 20 000 kroner. GSMArena skriver at det så langt er uvisst om begge NEX-modellene vil ha et slikt perioskopkamera, eller om det kun er toppmodellen.

Vi skulle se på den mest spennende mobilen på MWC, men ble møtt av dette

 

Kilde:
GSMArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse