Endelig kan man gjøre dette i Chrome.
Google har startet utrullingen av Chrome 67.

Annonse


Endelig kan man gjøre dette i Chrome

Google ruller denne uken ut versjon 67 av nettleseren Chrome. Den er ekstra interessant for brukere hvis PC har berøringsskjerm.

Bedre støtte for berøring

Noe som spesielt gjelder Windows 10-maskiner. Endelig kan man sveipe til venstre og høyre på skjermen for å gå frem og tilbake i nettleseren. En annen detalj er at man kan klype for å zoome inn på en nettside. Disse funksjonene har Edge hatt i lang tid, så for Chrome-brukerne med for eksempel en Surface-enhet, er dette store nyheter.

https://www.instagram.com/p/BjwYw9NAzxV/?taken-by=itavisen.no

I tillegg er Progressive Web Apps (PWA) offisielt støttet i Chrome 67. PWA-er kanskje mest nyttig på mobile enheter, men nå kan du også installere nettapper i Chrome. Når man besøker en nettside som også er en PWA, blir man varslet om muligheten til å legge til nettsiden som en app på PC-en. Eventuelt kan man trykke på de tre prikkene øverst til venstre og velge “installer denne siden”. Dette gjelder både Windows og macOS.

Annonse
For dem som liker emotikoner, har Chrome nå en snarvei til disse via høyreklikkmenyen slik at man raskt og enkelt kan legge til egnede uttrykksikoner.

 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse