- Xbox One-storspill utsatt til neste år.
Crackdown 3 er trolig utsatt til 2019.

Annonse


Crackdown 3 lanseres i februar 2019

Under E3-messen i 2014 ble “Crackdown 3” for første gang vist frem. Planen var å slippe det som et lanseringsspill til Xbox One X, men det ble utsatt til 2018.

Oppdatert,

Microsoft bekrefter at spillet er utsatt til februar 2019.

– Utsettes igjen

Nå ser det ut til at spillet ikke kommer i år heller. Det skriver Kotaku som siterer to kilder, og ifølge disse er “Crackdown 3” utsatt til 2019. De første tegnene til at spillet utsettes, kom i mai da spanske Amazon begynte å kansellere forhåndsbestillinger. Den gang forsikret Microsoft Studios om at “Crackdown 3” ikke var kansellert, men nevnte ingenting om en eventuelt utsettelse.

Annonse


Hvis rapportene stemmer, vil det være et slag i siden til Xbox One som har fått rykte på seg for å ha få eksklusive titler. Spesielt etter at verken “Sea of Thieves” og “State of Decay 2” levde opp til forventningene, tross gode spillertall. Fra tidligere har Microsoft kansellert prosjekter som “Fable Legends”, “Scalebound” og en nyversjon av “Phantom Dust”.

Les vår sniktitt på “Crackdown 3”:

SNIKTITT: Spillet vi trodde skulle selge Xbox One X ser kjedelig ut

Førstkommende søndag klokken 22.00 kan du følge Microsoft E3-avsløringer direkte her på ITavisen. Her er det stor sjanse for at Microsoft drar noen virkelig godbiter opp av hatten.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse