Er det "Cyberpunk 2077" vi skal få se neste uke?.
Cyberpunk 2077 er trolig med i bagasjen over Atlanteren.

Annonse


Er det “Cyberpunk 2077” vi skal få se neste uke?

Om få dager sparkes E3-messen i gang i Los Angeles og i år er vi tilbake på plass for å følge avsløringene så tett som mulig og teste ut noen av de nye spillene som blir vist frem i løpet av uken.

Snart braker det løs: Her er E3-tidene du må få med deg.

Ønsker VR-rettigheter

Den høyt respekterte utvikleren CD Projekt tar også turen til byen på vestkysten i USA og med seg i bagasjen har selskapet “Cyberpunk 2077”. Vi har booket et møte med utvikleren og ser frem til å rapportere fra det.

I forkant av messen har flere medier oppdaget at CD Projekt har søkt om varemerkeregistrering ved det europeiske kontoret EUIPO for det kommende spillet. Dette innebærer først og fremst at utvikleren vil ha eierskap på “Cyberpunk 2077” og ting som rettighetene til å selge produkter under det navnet.

Annonse
En interessant detalj er punktet der det står at utvikleren vil få rettighetene til å bruke merkevaren for “spillprogramvare for virtuell virkelighet”. Så langt har ikke studioet snakket om en VR-versjon av spillet, faktisk er få detaljer avslørt. GameRant påpeker at spillet trolig er i førsteperson og at det dermed er mulig med et VR-tilskudd.

Trailer og spillbar demo?

Søknaden levert inn ved patentkontoret i Europa er dog et godt tegn på at “Cyberpunk 2077” tar turen til Los Angeles og E3. Det er for lengst bekreftet at CD Projekt kommer, men så langt har ikke  studioet sagt at “Cyberpunk 2077” vises frem. I januar meldte kilder med tilknytting til saken at utvikleren har med seg spillet og at de har planer om å vise frem en trailer og en spillbar demo.

Gled deg – disse spillselskapene kommer til Gamescom

 

Kilde:
GameRant

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse