Det skulle være den første "helskjermmobilen", men også Lenovo omfavner skjermleppen.
Lenovo Z5 er offisiell og den har mobilhakk.

Annonse


Det skulle være den første “helskjermmobilen”, men også Lenovo omfavner skjermleppen

Lenovo har hintet til store nyheter rundt smarttelefonen Z5. Blant annet har selskapet publisert skisser og hintet til at dette blir den første enheten med et virkelig rammeløst design.

Omfavner hakket

Slik er det dessverre ikke. Lenovo Z5 har også en skjermleppe slik som Huawei P20 Pro, Apple iPhone X og OnePlus 6, for å nevne noen. Z5 har faktisk både hakk øverst og en tykkere ramme nedenfor skjermen. Lenovo på sin side hevder at rammene er smalere enn de andre modellene og at skjerm- til chassis-forholdet er på 90 prosent, men designet fører ikke med seg noe nytt til markedet noe som skissene i forkant av avdukingen, hintet til.

Skjermen er for øvrig på 6,2 tommer, er i 19:9-format og har 1080p-oppløsning.

Av andre spesifikasjoner kan Z5 skilte med en Qualcomm-prosessor med åtte kjerner, et tokameraoppsett bestående av sensorer med 16 megapiksler, samt et batteri på 3300 mAh med støtte for 18-watts hurtiglading.

Annonse
Lenovo Z5 blir tilgjengelig i to ulike modeller: en med 64 GB lagring og 6 GB minne til rundt 1600 kroner (med dagens kurs) og en med 128 GB lagring og 6 GB minne til rundt 2200 kroner. Salgsstart i Kina er 12. juni.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse