Her er nye Zenbook Pro.

Annonse


Asus’ nye PC med seks kjerner har skjerm som styreflate

Sett med teknologiøyne er denne uken en av årets mest interessante. Mange selskaper har nyheter å vise frem og mye av det skjer under Computex i Taiwan.

ScreenPad-styreflate

Asus debuterte flere maskiner under messen, deriblant Zenbook Pro med flere spennende egenskaper. Først og fremst den kraftige Intel Core i9-8950HK-prosessoren i Coffee Lake-serien med seks kjerner, men PC-en kan også skilte med 16 GB minne og opptil 1 TB SSD-lagring. For ikke å glemme et GTX 1050 Ti-kort med 4 GB GDDR5-minne.

Skjermen på 15,6 tommer består av et IPS-panel – med støtte for berøring – og med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler, altså 4K. Man får også konfigurert maskinen med 1080p.

Det mest interessante dog, er selvsagt den nye styreflaten som består av en IPS-skjerm på 5,5 tommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Vi skrev litt om det forrige uke, men nå er katten ute av sekken. Denne lille berøringsskjermen fungerer både som en tradisjonell styreflate med støtte for fingergester, men har også småprogrammer og snarveier som kalender, kalkulator, Spotify og Microsoft Word. Den kan også brukes som en ekstra skjerm i enkelte tilfeller.

Annonse


Lanseringen av PC-en er satt til andre halvdel av det inneværende året.

 

Kilde:
Asus

Annonse