Endelig slipper du iTunes for Apple Music - spill rett fra nettleseren
Dette er nett-grensesnittet til Apple Music som trolig avsløres i kveld klokka 19:00.

Annonse


Endelig slipper du iTunes for Apple Music – spill rett fra nettleseren

Per nå må man enten bruke iTunes – som nylig ble tilgjengelig i Microsoft Store – eller mobilappen for å strømme musikk som Apple Music, men nå ser det ut til å bli noen endringer.

Et steg i riktig retning

En Reddit-bruker har nemlig oppdaget at Apple Music i nettleser, som frem til nå kun har spilt utdrag av sanger, også kan spille av hele sanger såfremt man er innlogget. I tillegg til å spille av hele sanger, kan man også legge album og spillelister til i musikkbiblioteket sitt direkte fra nettleseren.

Dog er ikke det ikke snakk om en fullverdig løsning som Spotify tilbyr i nettleseren, men det virker uansett som et steg i riktig retning. Blant annet mangler man funksjonalitet som å søke gjennom musikkatalogen, oppretting av spillelister eller å se hva vennene hører på.

Alle håper dette skjer

Flere i den aktuelle Reddit-tråden virker begeistret over at Apple Music er blitt bedre på nett.

Annonse


“Dette ville vært fantastisk. Jeg har ventet på en nettavspiller i lang tid og dette viser at de i det minste har funksjonaliteten der”, skriver en bruker.

“Forhåpentligvis skjer det snart. Beats Music hadde en nettavspiller før det ble Apple Music”, skriver en annen.

Og kanskje er dette noe Apple planlegger å avsløre under WWDC-konferansen som sparkes i gang senere i dag. Det gjenstår å se. Håper du at Apple lanserer en nettklient for Apple Music som er på høyde med Spotifys løsning?

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse