Nå er det ikke bare Apple og Samsung på Telias toppliste.
Huawei P20 Pro var den nest meste solgte smarttelefonen i Telia.

Annonse


Nå er det ikke bare Apple og Samsung på Telias toppliste

Telia har lansert topplisten over de mest solgte smarttelefonene hos mobiloperatøren for mai, en liste som faktisk ikke bare består Apple- og Samsung-enheter.

P20 Pro opp på andre

Det er nok for tidlig å si at “duopolet” – hvis vi kan kalle det det – er i ferd med å brytes opp, men to selskaper ypper seg mot de største mobilprodusentene i verden.. Huawei P20 Pro gikk i salg forrige måned og klatret rett opp på en fjerdeplass. I mai gjør den det enda bedre og var faktisk den mest solgte smarttelefonen i Telia. Nummer én er stadig iPhone X.

– Dette er ikke overraskende etter den gode mottakelsen produktet fikk i markedet ved lansering, men det er interessant at den lander så høyt oppe på listen. Huawei styrker sin posisjon som en aktør å regne med også fremover, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat, i en pressemelding.

Annonse
OnePlus, som nylig lanserte OnePLus 6, er den andre kineseren på listen. Dette er for øvrig første gang at en enhet fra det kinesiske selskapet offisielt er tilgjengelig i Norge og det kan se ut til at nordmenn er glade for det. Mobilen ble lansert 22. mai og rakk å kapre en syvendeplass på Telias toppliste, foran enheter som iPhone 7, Galaxy S8 og S7.

Både Apple og Samsung dominerer listen og har fire modeller hver. iPhone 8 og 8 Plus var nummer tre og fire, mens Galaxy S9+ og S9 var henholdsvis den femte og sjette mest solgte telefonen.

Topp 10 mai: (Forrige måneds plassering i parentes.)

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Huawei P20 Pro 128GB (4)
  3. Apple iPhone 8 (5)4. Apple iPhone 8 Plus (3)
  4. Samsung Galaxy S9+ (2)
  5. Samsung Galaxy S9 (6)
  6. OnePlus 6 (ny)
  7. Apple iPhone 7 (7)
  8. Samsung Galaxy S8 (8)
  9. Samsung Galaxy S7 (ny)

Fikk du ny smarttelefon i mai? I så fall hvilken?

 

Kilde:
Telia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse