Dette er Asus sitt spinnville mining-hovedkort med støtte for 20 skjermkort
Det er usikkert om eller når kortet lanseres i Norge.

Dette er Asus sitt spinnville mining-hovedkort med støtte for 20 kort

I august i fjor skrev vi om Asus sitt B250 Mining Expert med støtte for 19 skjermkort.

Slik fungerer dette merkelige kortet

Nå kommer oppfølgerproduktet med støtte for 20 skjermkort og flere andre forbedringer.

PCIe x1-plassen er fjernet til fordel for USB-tilkoblinger. Slik forklarer Asus løsningen

Mining er et tall-spill; det er bare verdt det om verdien av digitalvalutaen du genererer overstiger kostnaden for å produsere. Å øke antallet grafikkort per node er en fin måte å stable kortstokken til din fordel.”

“Typiske mining-oppsett har en felles PCIe-stigedesign med hvert grafikkort koblet via en PCIe x1-kobling over et USB 3.1 Gen 1-grensesnitt med en SATA-strømkabel. De ansvarlige “risers” er vanligvis laget av tre stykker: x16-sporet som er vert for grafikkortet, x1-kortet som kobles til hovedkortet og USB-kabelen som binder dem.”

“H370 Mining Master forenkler dette ved å bytte ut forgjengerens x1-spor med banker med vertikale PCIe-over-USB-porter som lar riserkabler plugges direkte inn i hovedkortet. Denne direkte-tilkoblingen er kraftigere enn ved bruk av PCIe-kort, med mindre sjanse for utilsiktet frakobling, og det reduserer også det totale antall deler i miningen.

Innebygget feilsøking

Det er også lagt til noe som heter GPU State Detection som undersøker om GPU-ene fungerer som de skal, samt GPU State Detection-grensesnittet som gjør det enkelt å finne ut hvilket kort som feiler.

Produktet lanseres i USA i tredje kvartal i år.

Spesifikasjoner

Spesifikasjonene.
Spesifikasjonene. (Ill.: Asus)

 

 

Kilde:
Asus