Mener iPhone X Plus vil kunne ta 3D-bilder med tre-kamera-system
Trolig blir neste års kamera-system slik.

Annonse


Mener iPhone X Plus vil kunne analysere verden i 3D med tre-kamera-system

Minst en iPhone-modell får et trippel-kamera-oppsett.

Men hvordan skal Apple imponere i år?

Men når skal dette skje nå som Huawei for lengst har lansert P20 Pro, en svært god kameramobil med nettopp tre kameraer for svært god optisk zoom og nattbilder.

Problemet for Apple er at de ikke er klare med det samme, for Taiwanske Economic Daily News, som siterer analytiker Jialin Lu, mener at en slik iPhone ikke er klar før neste år – så hva i all verden skal Apple kunne imponere med i år på kamerafronten om ikke tre eller flere kameraer? Ikke vet vi.

iOS 12 vil åpne din iPhone for helt nye muligheter

Annonse
Er det slik de skal differensiere seg?

Med andre ord kommer kanskje Apple til å henge mer enn ett år etter Huawei og HTC, men når det er på plass ser det ut til at de kommer til å kunne klare å gjøre ting Huawei og HTC ikke kan.

Vi snakker her om stereo-bilder med 3D-muligheter takket være to av sensorene som kan analysere og kanskje ta bilder av et objekt fra flere vinkler. Triangulering brukes så for å måle avstanden mellom iPhone og objektet.

Dette mener jeg om P20 Pro etter et halvår med iPhone X

Cook liker AR

Tim Cook er veldig hypp på AR, så trolig skal bakkamera-løsningen gjøre det frontkameraet på iPhone X kan gjøre nå, bare enda bedre.

Er dette troverdig? Ja, vi synes det, ikke minst fordi Bloomberg har meldt det samme tidligere, altså 3D-funksjonalitet på bakkamera-systemet.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse