Apple roter det til med svinedyre iMac Pro og skruer som knekker
YouTube-er Quinn Nelson har hatt en dårlig iMac Pro-opplevelse - han er ikke alene om det.

Annonse


Apple roter det til med svinedyre iMac Pro med skrue-fester som knekker

Apple har tydeligvis ikke helt skjønt at det kan være greit å yte god service om man betaler over 50 000 kroner for en maskin.

Klarer ikke Apple ta vare på sine beste kunder?

YouTubes teknologi-stjerne Linus Sebastian klarte å ødelegge panelet på en iMac Pro, sa seg villig til å betale for reparasjonen, men Apple nektet.

Nå har en eier av en slik dyr maskin igjen støtet på problemer: YouTube-er Quinn Nelson. Det er flere ting som er problemet med VESA-festet til iMac Pro:

de selges av Apple i selskapets butikker, men det er en tredjepartsprodusent som produserer disse for Apple (og selskapet nektet å oppgi hvilken tredjepartsprodusent det er snakk om) og det faktum at Apples servicepersoner fremdeles ikke vet hvordan de skal ta vare på de kundene som legger igjen ekstra mye penger i en Apple Store. Maskinen koster jo det samme som rundt fire iPhone X.

Annonse


Ser ut til å være laget i elendig kvalitet

Problemet med det offisielle VESA-tilbehøret til iMac Pro, slik at man kan henge den på veggen, er rett og slett at skruene er så skjøre at de knekker når man demonterer systemet, og den dårlige servicen.

For etter masse frem og tilbake fikk han et nytt VESA-feste, men fant ut på vei ut av butikken at foten til maskinen hadde blitt skrapt opp.

Pass på

Til syvende og sist endte det med at den aktuelle Apple-butikken sa seg villig til å gi Quinn Nelson en helt ny maskin. Vi mener likevel det skal være helt unødvendig å bruke så mye tid på et ekstra dyrt produkt fra det som skal være et premium-merke.

Med andre ord folkens: har du en iMac Pro og ønsker å henge den på veggen fungerer det greit, men ikke ta av og på VESA-festet. Du kan ende med et feste som ikke lar seg demonteres uten butikk-hjelp, og selv da kan man oppleve problemer.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse