Funcom har tre nye spill på vei.
Conan Exiles ble lansert denne måneden. Det er mer i vente fra Funcom.

Annonse


Funcom har tre nye spill på vei

I et investornotat avslører den norske spillutvikleren Funcom at det har planer om tre nye spill i tillegg “Mutant Year Zero: Road to Eden” som ventes i andre halvdel av 2018. Det var Pressfire som først rapporterte om saken.

Det kommer mer

Her er detaljene om de tre kommende spille:

“Petroglyph Project”: Bak utviklingen står Petroglyph som kjent for å stå bak flere strategispill i sanntid. Funcom står som utgiver for spillet som er basert på “Conan the Barbarian”. Planlagt lansering er første halvdel av 2019.

Funcom i Oslo jobber også med et spillkonsept basert på “Conan the Barbarian”. Her skriver selskapet at førproduksjonen er flyttet til andre halvdel av det inneværende året.

Annonse
Få med deg videoen fra det neste Funcom-spillet “Mutant Year Zero”:

Se 30 minutter fra det nye Funcom-spillet

Få detaljer

Det siste prosjektet har fått grønt lyst ved studioets avdeling i Nord-Carolina. Førproduksjonen startet i mars i år, mens full produksjon forventes i kvartal to eller tre. Spillet er basert på en IP fra “Heroic Signatures” som ikke er “Conan” og beskrives som et skytespill med fokus på samarbeid.

Funcom skriver at det trolig ikke kommer noe informasjon om spillet i løpet av 2018.

Kilder:
Funcom,
Pressfire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse