Derfor bør du ikke forvente PlayStation 5 under årets E3.
En ny PlayStation lanseres trolig ikke før 2021.

Annonse


Derfor bør du ikke forvente PlayStation 5 under årets E3

Ryktene rundt en PlayStation 5 har blusset opp fra tid til annen og flere tror at årets E3-messe kan være anledningen der Sony viser frem den ryktede konsollen.

Ifølge selskapet selv kommer ikke det til å skje.

2021-lansering?

Tidligere denne uken fortalte Sony sine japanske investorer at PlayStation 4 går inn mot slutten av sin livssyklus. Hva det faktisk betyr, var litt uklart i starten. The Wall Street forklarer at det innebærer at konsollen har minst tre år med ubestridt fokus fra Sonys spillavdeling.

– Vi skal bruke de neste tre årene på å forberede de neste stegene, så kryp sammen slik at vi kan hoppe høyere i fremtiden, uttalte sjef for Sonys spillavdeling, Tsuyoshi Kodera, overfor The Wall Street Journal.

Annonse


Forbrukerrådet klager inn Nintendo, EA, Valve og PlayStation

Da peker det mot en 2021-lansering av PlayStation 5, noe som er åtte år etter lanseringen av PlayStation 4. I tillegg ble PS4 Pro lansert høsten 2016. Dette stemmer bedre overens med rapporter fra forrige måned som mener at lanseringen vil skje i 2020.

Sony har muligens ikke noe hastverk med å lansere ny maskinvare ettersom PlayStation 4 fremdeles går som varmt hvetebrød.

 

Kilde:
The Wall Street Journal

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse