HTC U12+ i gjennomskinnelig blå.

Annonse


Her er lekre HTC U12+

HTC kan i dag, etter å ha vært litt ivrige på avtrekkeren i går, offisielt avduke den nye flaggskipmobilen. Her er U12+.

Edge Sense 2

I en pressemelding skriver det taiwanske selskapet at Edge Sense 2 er på plass og gjør U12+ enklere å bruke enn noen annen smarttelefon.

– Moderne smarttelefoner har vokst fra hendene våre, men HTC Edge Sense-teknologien utvikler seg hele tiden for å gi nye interaksjonsmuligheter, slik at det fortsatt er praktisk og intuitivt å bruke din smarttelefon med én hånd. HTC U12+ kan for eksempel registrere om den ligger i venstre eller høyre hånd, og brukeropplevelsen blir automatisk optimalisert deretter, sier Lars Toft, Country Manager for HTC Nordic, i en pressemelding.

HTC skryter også av tokameraoppsettet som består av én vidvinkelsensor på 12 megapiksler med en blenderåpning på f/1.75 og én telefotolinse på 16 megapiksler og en blender på f/2.6. Kameraet har både optisk og elektrisk bildestabilisering, Autofocus 2 og to LED-blitser, og det kan filme i 4K/60fps og har støtte for Hi-Res Audio/3D Audio-opptak med fire mikrofoner. Videoopptak har optisk bildestabilisator.

Annonse


Selvfotokameraet på forsiden består også av to sensorer og de er på åtte megapiksler med en blenderåpning på f/2.0 og et synsfelt på 84 grader.

Gjennomskinnelig design

Skjermen er på seks tommer, forsterket med Corning Gorilla Glass 5 og har et Super LCD6-panel med HDR10+-støtte. Oppløsningen er 2880 x 1440 piksler.

“Med en 6-tommers Quad HD-skjerm i 18:9-format, ultratynne interaktive kanter og knapper – som er en del av det helstøpte Liquid Surface-designet – gir HTC U12+ et visuelt og funksjonelt helhetsinntrykk uten sidestykke. Velg mellom den stilrene Ceramic Black, den ildrøde Flame Red eller den unike Translucent Blue, som på elegant vis kombinerer indre og ytre skjønnhet med en lekker og diskre fargegraduering”, skriver selskapet om designet.

HTC U12+ drives av det kraftige Snapdragon 845-brikkesettet fra Qualcomm og leveres med 64 GB lagring og 6 GB minne. Mobilen kan også skilte med et batteri på 3500 mAt, USB 3.1 Type-C og Bluetooth 5.

HTC opplyser at mobilen går i salg i Norge 18. juni. Modellen i Ceramic Black blir tilgjengelig via selskapets nettbutikk og andre utsalgssteder, mens Translucent Blue kun selges via nettbutikken. Flame Red lanseres i tredje kvartal.

Prisen: 7990 kroner.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse