Tesla halverer leveringstidene for Model 3.
Amerikanske Model 3-kunder kan glede seg over kortere ventetid.

Annonse


Tesla halverer leveringstidene for Model 3

Tesla jobber iherdig med å få opp produksjonstakten for Model 3 – som trolig er den mest etterspurte bilen i dagens marked.

Kortere ventetid

Som en god nyhet til kundene, halverer bilprodusenten leveringstiden for personer som legger inn bestilling i dag. Frem til nå kunne nye kunder forvente å vente mellom 12 og 18 måneder, men nå har Tesla oppdatert tidslinjen. Merk at alle estimatene gjelder for kunder i USA:

En amerikaner som i dag bestiller en Tesla Model 3 med Long Range Battery og én motor, må vente rundt fire-seks måneder fra opp mot 18 måneder tidligere.

For Model 3 Long Range Battery med firehjulsdrift og Performance-utgavene, er ventetiden nedjuster fra 12-18 til fire-seks måneder.

Annonse


Personer som fortsatt står i kø og som har fått invitasjon til å konfigurere bilene, kan belage seg på å få bilen i løpet av 12-16 uker.

Og sist, nye kunder som venter på den rimeligste Model 3 med standardbatteri, må vente fra seks til 12 måneder. Det er ned fra 12-18 måneder fra tidligere.

Her er Elon Musk sine Model 3-avsløringer

Det vil for øvrig si at alle amerikanere som i dag bestiller en annen modell enn den rimeligste, mest sannsynlig får den før personer som bestilte den rimeligste modellen på dag én.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse