Slik gjør Microsoft Xbox-spilling mer tilgjengelig.
Microsoft lanserer en helt spesiell Xbox-kontroller.

Annonse


Slik gjør Microsoft Xbox-spilling mer tilgjengelig

Microsoft har alltid hatt et stort fokus på at produktene deres skal være tilgjengelige for folk flest. En ny spillkontroller for Xbox One er et godt eksempel på det.

Xbox Adaptive Controller

Denne uken introduserer Microsoft Xbox Adaptive Controller slik at spillere med nedsatt funksjonsevne også kan ta del i spillmoroa. I et innlegg på Xbox Wire skriver selskapet at det kan være vanskelig å finne en spillkontroller som passer til personer med spesielle behov, og ofte er slike vanskelig å finne.

Xbox Adaptive Controller er utviklet i samarbeid med The AbleGamers Charity, The Cerebral Palsy Foundation, Craig Hospital SpesialEffect og Warfighter Engaged.

“Vi jobbet tett med dem og direkte med spillere som har nedsatt funksjonsevne som hjelp i utviklingen. Målet vårt var at enheten skulle bli så adaptivt som mulig slik at spillere kan lage et oppsett som fungerer for dem og som er lett å sette opp, utvidbar og rimelig”, skriver Microsoft.

Annonse
Prisen er satt til 99,99 dollar og blir eksklusiv gjennom Microsoft Store. Vi har kontaktet selskapet på spørsmål om norsk pris og lansering.

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse