- Den nye grafikkserien til Nvidia kommer i juli.
Arvtakeren til GTX 1080 kan komme i juli.

Annonse


– De nye superkortene til Nvidia kommer i juli

GTX 1180, eller blir det 2080, kommer allerede i juli. Det ifølge industrikilder som Tom’s Hardware har vært i kontakt med.

Mye kraftigere

Den Pascal-baserte 10XX-serien til Nvidia har vært en suksess for selskapet som ikke har hatt noe hastverk med å lansere en ny generasjons med grafikkort, men nå kan det altså være like før.

Ifølge rapportene kommer Founders Edition-modeller i juli, mens partnerkortene er ventet i august eller september, melder nettstedet som også skriver litt om prosessen for slike kort. Kort fra partnere (add-in-board) må gjennom grundig testing som kan ta flere uker før de blir godkjent.

De nye grafikkortene skal være basert på Turing-plattformen til Nvidia. Tom’s Hardware skriver ingenting om eventuelle spesifikasjoner, men Wccftech melder at GTX 1180 vil ha 3584 CUDA-kjerner, 8-16 GB GDDR6-minne i en 256-bits bus og en klokkehastighet på 1,6 og turbo på 1,8 GHz. GTX 1080 har til sammenlikning 2560 CUDA-kjerner, 8 GB GDDRX5-minne med en klokkehastighet på 1,607 GHz og turbo på 1,733 GHz.

Annonse


Nå kan du få GTX 1080-grafikk på MacBooken din

 

Kilder:
Tom’s Hardware,
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse