Reklamevideoen er god den, så hvorfor nedgradere med en iPhone 6?

Annonse


Se Samsung-reklamen som vil få Apple-fansen til å rase

Vi er alle sinte på Apple fordi de dysset ned batteriproblemet, noe som medførte at folk kjøpte helt ny mobil, i stedet for å bytte batteri til en brøkdel av prisen – det hadde jo gitt ytelsen tilbake.

Fire år gammel mobil mot ny toppmodell

Galaxy S9 og iPhone X er begge to veldig gode produkter, så hvorfor gå så lavt?

Det Samsung har gjort er, merkelig nok, å sammenligne toppmodellen sin med iPhone 6.

Det er noe usikkert nøyaktig hvorfor, men de sikter seg inn på nettopp batteriproblemene vi nevnte (det nevnes også i reklamen) – selvsagt forringes batteriet på en mobil etter fire år, og Apple burde ha informert sine kunder. Den saken er alle enige om.

Eller er det slik at mange av dere fortsatt mener at Apple fortjener et klaps på fingrene etter hva de bedrev med ytelsestukling? Hva mener du?

Reklamen er godt produsert og ganske smart. Denne delen likte vi best.
Reklamen er godt produsert og ganske smart. Denne delen likte vi best. (Ill.: Samsung)

Gud så treig den er!

Men det Samsung gjør er å vise en kvinne i en rekke situasjoner der iPhone 6 burde ha fungert, blant annet gjennom sikkerhetssjekken og på flyet (det er kjedelig uten noe å se på). Problemet med denne iPhne 6-modellen er at den ikke klarer å laste noe som helst: skjermen er helt hvit.

De to har begge hatt batteriproblemer:

Reuters: Derfor tok Samsung Galaxy Note 7 fyr

Apple gjør eldre iPhones tregere – dette koster batteri-servicen som kan gi nytt liv til din

Før den klarer å laste noe (bildene er simulerte, som Samsung gjør oss oppmerksomme på), klippes det i videoen helt til hun pakker opp en helt ny S9 og det etter at hun har vært i en Apple Store der hun får beskjed om å oppgradere fordi batteriet stagger ytelsen.

Som sagt: vi er begge sinte på Apple fordi de lurte mange kunder til å handle helt ny mobil, men kom igjen: sammenlign med en mobil som i hvert fall er lansert innenfor omtrent samme tidsramme (eller med nytt batteri – iPhone 6 er ikke så treg), i stedet for ikke tørre å sammenligne med en mobil som ikke er fire år eldre og skrive med liten skrift: “nyere iPhone-modeller er tilgjengelige“.

En ting er sikkert: de får oppmerksomhet for denne:

https://youtu.be/3qhW1sDPHYI

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse