Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Surface Hub 2 er ment for bedrifter og lanseres neste år. (Ill.: Microsoft)

Møt nye Microsoft Surface Hub 2

Surface Hub 2 lanseres neste år melder Microsoft Norge i en pressemelding.

Dette melder Microsoft

«Microsoft annonserer nå Surface Hub 2, en enhet som er laget for samarbeid – for å få folk opp av stolen og dele ideer, uavhengig av hvor de måtte befinne seg», meldes det.

«Den nye Surface Hub 2 er slankere, smidigere og rimeligere og passer alle slags arbeidssteder og måter å jobbe på. 50,5-tommers multi-touch-skjermen med 4K+-oppløsning lokker til samarbeid og kreativitet, med hele kraften i Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 og den intelligente skyen under panseret.»

«4K-kameraer som roterer med enheten, integrerte høyttalere og mikrofonsystemer som fanger lyd på lengre avstand gir alle møtedeltakerne følelsen av å være i samme rom som resten av gruppen. Standardformatet Surface 3×2 betyr samtidig at alle får mer plass til å samarbeide og være kreative på.»

«Surface Hub 2 tilpasser seg rommet og deltakerne. Med opp til fire skjermer satt sammen i portrett- eller landskapsformat kan man vise forskjellig innhold side ved side. Flerbrukerinnlogging gjør at flere personer kan hente opp sine dokumenter og ideer samtidig og innarbeide ideer fra teamet.»

Stikkord: Maskinvare, Microsoft, surface