Her er "Instagram-kameraet" for deg som foretrekker analoge bilder.
Fujifilm SQ6 er selskapets første helanaloge som tar kvadratiske bilder.

Annonse


Her er “Instagram-kameraet” for deg som foretrekker analogt

Hvis du ikke er helt klar for å gå over til digital fotografering, har Fujifilm et nytt alternativ til deg. Instax SQ6 er det nye, helanaloge kameraet som tar bilder i kvadratisk format, 1:1.

Helanalogt “Instagram-kamera”

Vi skriver helanaloge fordi Fujifilm allerede har et liknende kamera på markedet, SQ10, men det er halvt digitalt. SQ6 har flere kjekke egenskaper. For eksempel et lite kamera på fremsiden slik at man enklere kan ta selvfotoer. Og ja, kameraet har selvsagt en dedikert selvfotomodus.

Videre har det auto-innstillinger slik at man ikke trenger å justere ting manuelt, dog er det mange som foretrekker det.

SQ6 har også en modus for dobbel eksponering slik at man kan ta to bilder og stifte dem til ett, samt makro med en nærgrense på 30 centimeter og en modus for landskapsfoto.

Annonse
Prisen på Fujifilm SQ6 er  129,95 dollar i USA der lanseringen er satt til 25. mai. Norsk pris og lanseringsinformasjon er ikke kjent. Instax SQ10 koster 2499 kroner i Norge mot 279 dollar i USA, så den helanaloge utgaven plasseres seg trolig mellom 1500 og 2000 kroner i Norge. Om ikke mindre.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse