Dette er Honor 10
Det er usikkert når Honor 10 kommer til Norge.

Annonse


Dette er Honor 10 – lanseres 25. mai til under 5000 kroner

Huawei har lansert sitt flaggskip for 2018, og det er ikke P20 Pro, men Honor 10. Honor er nemlig en uavhengig merkevare fra Huawei.

Oppdatert, 20:03

NetOneNet melder mobilen lanseres 25. mai til 4590 kroner.

Honor 10 er årets flaggskip

“Lanseringen dreier seg rundt konseptet «Beauty in AI» og avslører to nye smarttelefon-teknologier til forbrukerne. Den første er en avansert AI 2.0-teknologi som benyttes med smarttelefonens «dual-lens»-kamera. Den andre er det unike Honor 10 CMF-design, et 3D-glass på baksiden med helt unik nano-skalert optisk belegg, som består av 15 lag glinsende farger.”

Annonse


Pris er dessverre ikke helt klart enda:

“Honor 10 blir tilgjengelig utvalgte markeder fra og med i dag. Nøyaktig pris og lanseringsdato i Norge er ikke helt ennå avklart.”

– Ønsker å bidra til ny livsstil

– Vi mener at oppskriften på suksess er enkel – gi kundene et strålende produkt! Det jobber vi hardt med hver eneste dag i Honor. Likevel stopper vi ikke bare der. Vi ønsker å bidra til en ny livsstil blant unge mennesker og forsøker alltid å lytte til dem gjennom samarbeid om trender og ideer. Unge mennesker er helt klart vår inspirasjon, sier Zhao.

Honor 10.
Honor 10. (Ill.: Honor)

Spesifikasjoner

AI 2.0 Kamera

24MP + 16MP Baksidekamera:

“Honor 10 sitt 24MP+16MP «dual-lens» AI kamera ble utviklet og støttet med NPU-prosessor i Kirin 970 brikkesettet, noe som betyr at kamera gjenkjenner 500+ scenarier i 22 kategorier, alt i «real time». Det kan fastslå omriss av en rekke objekter, som himmel, planter, mennesker og til og med fossefall. Kamera identifiserer lokasjonen umiddelbart.”

“Denne egenskapen er støttet av teknologien «Semantic Image Segmentation» som lar Honor 10 identifisere flere ulike objekter i ett og samme bilde. Det er akkurat her Honor 10 virkelig skiller seg fra resten. Disse unike Honor 10-egenskapene gir scenespesifikke parametere til hvert bilde i «real time», noe som gir bildene et profesjonelt uttrykk, helt automatisk.”

Honor mener den er perfekt å bruke med en hånd.
Honor mener den er perfekt å bruke med en hånd. (Ill.: Honor)

24MP frontkamera

“Det er ikke bare kamera på baksiden som er støttet med AI 2.0-teknologi, men også Honor 10’s 24MP frontkamera utgjør en intelligent «selfie-kompanjong». Dette kameraet støtter 3D ansiktsgjenkjenning, optimaliserer ansiktsdetaljer og gjenkjenner over hundre ansiktspunkter på pikselnivå.”

“Frontkameraet på Honor 10 støtter også studiolyseffekter under en rekke ulike lysforhold. Den avanserte og presise ansiktsgjenkjenningsteknologien forsikrer et nøyaktig fokuspunkt og fanger subtile egenskaper på ansikter, selv på gruppebilder / «groufies».”

Den har ikke tre kameraer som P20 Pro, men AI-en er på plass.
Den har ikke tre kameraer som P20 Pro, men AI-en er på plass. (Ill.: Honor)

Skjerm, batteri og lagringsplass

“Honor 10 har den første frontplasserte ultrasonic fingerprint-sensoren under glasset, samt en 5.84 tommer FullView FHD+ skjerm med et 19:9-format. Skjermen dekker 86 prosent av telefonens overflate.”

“Honor 10 er drevet av en selvstendig innebygd NPU-prosessor. 4GB RAM og 64GB/128GB ROM lagringsplass gir tilstrekkelig med plass til å oppbevare alle favorittøyeblikkene fra gallerier, apper og filer. Honor 10 kommer også med Honor Super Charge[2] 5V/4.5A med 3,400 mAh batteri som kan lade 50 prosent på 25 minutter.”

“Honor 10 er basert på den seneste EMUI 8.1, som representerer en generell oppgradering av software-funksjon og evne. Her er det i hovedsak Easy Talk-funksjonen som reduserer bakgrunnsstøy i vindfulle omgivelser som er essensielt. Funksjonen øker også volumet for hvisking under samtaler.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse