Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft setter i gang en erstatningsprosess for Surface Pro 4. (Ill.: Microsoft)

Microsoft får ikke fikset dette Surface-problemet med en oppdatering – tilbyr gratis erstatning

Pro 4-kunder med skjermproblemer kan få ny enhet.

Microsoft har startet et erstatningsprogram for Surface Pro 4-maskiner som har et skjermproblem som ikke kan fikses med programvareoppdateringer.

Surface Pro 4-skjermen flimrer

På støttesiden skriver selskapet at et lite antall Surface Pro 4-enheter opplever problemer ved at skjermen flimrer. Kunder har allerede forsøkt å bli kvitt dette på kreative måter.

«For å støtte kunder som påvirkes av dette problemet erstatter vi kvalifiserte Surface Pro 4-enheter gratis i opptil tre år fra kjøpsdatoen», skriver Microsoft.

Som en del av erstatningsprosessen, ber Surface-produsenten kundene om å sjekke at de har de nyeste oppdateringene installert. Hvis man fortsatt opplever at skjermen flimrer, bes man om å ta kontakt med Microsoft Kundestøtte.

«Når en representant har fastslått at enheten er kvalifisert for erstatning, må du gjøre Surface klar for service. Vi sender deg en erstatningsenhet så snart du har returnert den eksisterende enheten. Det tar vanligvis 5–8 virkedager før du mottar en erstatningsenhet, fra datoen du sender den gjeldende enheten tilbake til oss», opplyser selskapet.

Surface Pro 4-eiere raser – Batteriet dør og TypeCover slutter å fungere

 

Kilde:
Microsoft Kundestøtte

Stikkord: Microsoft, pc, surface