Hevder tusenvis har problemer med MacBook-tastaturet - massesaksøker Apple.
Apple massesaksøkes for sommerfugltastaturet.

Annonse


Hevder tusenvis har problemer med MacBook-tastaturet – massesaksøker Apple

I en undersøkelse utført av AppleInsider publisert tidligere denne måneden, kommer det frem at de nye MacBook Pro-tastaturene er mer trøblete enn de gamle.

Hevder Apple visste om problemene

Nå melder samme nettsted at en gruppe MacBook-brukere har levert inn et gruppesøksmål mot Apple ved Northern District Court of California. I søksmålet hevder gruppen at tusenvis av brukere opplever problemet med “butterfly”-tastaturet, som gjør det ubrukelig.

Kun litt støv og rusk gjør at tastaturet slutter å fungere og rammer dermed en av de viktigste funksjonene til MacBooken, skriver gruppen.

“Apples “butterfly”-tastaturet og MacBook er produsert og satt sammen på en slik måte at minimalt med støv og rusk samles under tastene, som igjen fører til at tastetrykk ikke registreres”, står det i søksmålet.

Annonse


“Som et resultat av defekten, kan kunder som har kjøpt en MacBook, når som helst oppleve taster som ikke reagerer og tastaturer som feiler”, legger gruppen til og hevder at Apple visste at MacBook var defekt før PC-en ble lansert.

Ønsker tastatur som bare fungerer

Tidligere denne måneden ble det også startet en underskriftskampanje som forlanger at Apple skroter de nye tastaturene i MacBook og MacBook Pro og erstatter dem med tastaturer som bare fungerer.

I skrivende stund har 22 237 personer skrevet under på kampanjen, og tallet stiger stadig.

 

Kilde:
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse