Nei, denne e-posten er ikke fra Skatteetaten.
Svindlere forsøker igjen å utnytte den forestående skatteutbetalingen.

Annonse


Nei, denne e-posten er ikke fra Skatteetaten

En ny svindel-e-post forsøker å lure nordmenn til at de har flere tusen penger til gode.

Ny svindelrunde

“Vi har funnet ut at du er berettiget til a motta en skatterefusjon 6.125 NOK. Skatteberegningen tar utgangspunkt i postene i selvangivelsen for inntektsaret 2017. Start skatteberegning for selvangivelsen inntektsaret 2017”, står det i E-posten som har “Skatteetaten” som avsender, men hvis man sjekker adressen ser man at den ikke kommer fra offisielt hold.

Skatteetaten advarer om svindelforsøk: Slett e-posten

I en pressemelding i februar advarte Skatteetaten om tilsvarende forsøk på svindel og identitetstyveri. De ber mottakerne om ikke å oppgi informasjonen som blir bedt om eller å svare på e-posten.

Annonse
“Har du gitt fra deg sensitive opplysninger som passkopi eller kort- og kodeopplysninger som ble etterspurt fra en svindel-e-post, sperr det så raskt som mulig”, skriver etaten og gjentar at den aldri vil be om sensitiv dokumentasjon, kredittkortinformasjon eller kontonummer via e-post.

Har du mottatt denne svindelposten?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse