Battlefield 5 får unike kamper og lanseres tredje kvartal - avslører mer om den nye stor-tittelen Anthem
Anthem ser fryktelig pent ut, men det er langt fra hele historien skal vi tro EA.

Annonse


Battlefield 5 får “unike kamper” og lanseres i tredje kvartal – avslører mer om den nye stor-tittelen Anthem

Samtidig som EA la frem sine resultat for fjerde kvartal (de gjør det godt), avslørte de mer om Battlefield (5?) og superspennende Anthem.

Battlefield 1

Selskapet bekreftet blant annet at det nye Battlefield-spillet kommer i tredje kvartal og Anthem i fjerde kvartal. EAs fjerde kvartal ender for øvrig 31. mars 2019.

Det er usikkert hva det nye Battlefield-spillet blir kalt, men det avsløres at spillet får en rekke kart og flerspiller-modus. Hva som menes med “en rekke kart”, utover nøyaktig hva det betyr, er usikkert, da alle flerspiller-spill har flere kart, naturlig nok.

Er det snakk om at en kamp fortsetter på et nytt kart eller kampen flyttes til et nytt sted? Kanskje.

Sjefen med hint

EAs sjef, Andrew Wilson, sier at Dice bringer intensiviteten i krigføring til live på nye “nye og uventede måter”, så det må jo være mer originalt enn kart-rullering. “Hver kamp er unik, og hvert modus har sine utfordringer”.

Annonse


Wilson nevnte også at kampene “bretter seg ut på en rekke kart og modus”, så det kan tenkes vi har rett.

“Det vil være en dyp og helt funksjonsrik skyter med en kontinuerlig utvikling med store forbedringer for samfunnet vårt, etterhvert som spillet går fremover, men det vil komme nye ting rett etter lanseringen”.

Anthem

Den helt nye spillserien, Anthem (vi skrev for første gang om spillet i juni i fjor, og vil ha mer å rapportere fra det også under årets E3 som vi dekker direkte fra Los Angeles).

“Hver dimensjon av Anthem vil gi alle type spillere noe nytt, fra et univers med unike historier til co-op”, skryter Wilson som mener at spillet er en sosial opplevelse som vil forandre seg etter hva spillerne selv ønsker på en dynamisk måte.

EA tror og håper spillet vil fenge i mange år. Det håper vi også og kan ikke vente med å kaste oss over de nye spillene på E3 2018.

 

Kilde:
VG 24/7

Annonse