Slik følger du Microsofts Build-avsløringer direkte.
Følg Microsoft Build fra klokken 17.30.

Annonse


Slik følger du Microsofts Build-avsløringer direkte

I dag går startskuddet for Microsofts årlige utviklermesse. Med April 2018 Update-utrullingen godt i gang forventer vi at Redmond-selskapet kommer til å bruke litt tid på å snakke om den neste storoppdateringen til Windows 10.

Se direkte klokken 17.30

Den Microsoft-fokuserte nettsiden MSPowerUser har publisert en sak over temaer som trolig er aktuelle under årets Build-konferanse, og den går inn på produkter som Windows Mixed Reality, skytjenester, kunstig intelligens, universelle og progressive webapper (PWA), Cortana, Office 2019 og 365 og mer til.

Microsoft har som regel spennende nyheter på lur under Build, men ikke forvent noen maskinvarelanseringer som den mystiske “Surface Phone”.

ITavisen-redaktør Trond Bie er på plass under messen og kommer til å følge avsløringene tett. Du kan også følge arrangementet direkte fra klokken 17.30 i dag:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse