Nå kan du få GTX 1080-grafikk på MacBooken din.
macOS har omsider fått uoffisiell støtte for Nvidia-kort.

Annonse


Nå kan du få GTX 1080-grafikk på MacBooken din

Takket være en gruppe med utviklere på eGPU.io har macOS omsider fått støtte, dog uoffisiell, for Nvidia-grafikkort.

Godt førsteinntrykk

I tillegg til at dette er en uoffisiell løsning, er denne metoden også på et tidlig stadium så ytelsen er ikke den optimale riktig ennå. 9to5Mac har testet det ut og nettstedet ser så langt ut til å være imponert.

Merk at ettersom programvaren langt fra er ferdig, kan det forekomme problemer og feil. 9to5Mac anbefaler at brukere som ikke føler seg komfortabel med å bruke Terminal, venter til en enklere løsning er på vei.

Hva med ytelsen? Nettstedets førsteinntrykk er at Pascal-baserte grafikkort, for eksempel GTX 1050, 1070 og 1080, yter bedre enn kort fra AMD. Ytelsestester viser at GTX 1050 Ti har et overtak på AMD RX580 på en 13-tommers MacBook Pro fra 2017. AMD Vega 64 yter ikke overraskende bedre, men kortet er i en annen prisklasse enn GTX 1050 Ti.

Annonse


“Når jeg får såpass bra ytelse med GTX 1050 Ti, sier det seg selv at GTX 1080 og 1080 Ti vil gjøre underverker for et oppsett med Mac pluss en eGPU”, konkluderer nettstedet.

En gjennomgang kan du se i videovinduet under:

 

Kilder:
9to5Mac,
eGPU

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse