Bill Gates: - Apple er et utrolig selskap
Vi kan ikke bekrefte det, men Satya kan ha satt kaffen i halsen i dag morges.

Annonse


Bill Gates: – Apple er et utrolig selskap

Fredag forrige uke ble det kjent at Warren Buffet, en av Gates sine nærmeste venner, handler enda flere Apple-aksjer.

Ikke redd for å skryte av den gamle erkerivalen

Det første den nåværende Microsoft-sjefen, Satya Nadella, meldte før han gikk løs på den tre timer lange utvikler-pressekonferansen, var å nevne Microsoft-grunder Bill Gates sine uttalelser om Apple i dag morges amerikansk tid.

Han utbroderte ikke mer enn en å smile forsiktig og med en “ja, nå har jeg hørt det også“-mine.

Det later uansett til å være mindre anspent mellom de to selskapene. Microsoft bruker selv Mac-er for å utvikle på også under “keynoten” i dag, og i salen var det både Chromebooks, Apple-maskiner og selvsagt en rekke Surface-maskiner å se.

Annonse


Strategiske samarbeid, her demonstrert med Cortana og Amazon Alexa, er viktig for Microsoft for tiden.
Strategiske samarbeid, her demonstrert med Cortana og Amazon Alexa, er viktig for Microsoft for tiden. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

Strategisk av Gates

“Apple er et utrolig selskap. Toppselskapene innen teknologi tjener gode penger nå, men Apple tjener mest av alle”, forklarer Gates og la til at “jeg tror Warren er smart. Det er jo ikke slik at dette er en spekulativt teknologiselskap som taper penger eller noe slikt”.

Gates har selvsagt rett, men hvorfor sier han dette nå, midt under Microsofts utviklermesse? Det jeg tenker er at Microsoft ønsker å være på alle enheter, spesielt mobiler der de ikke er på banen med nye enheter akkurat nå.

Derfor ble Timeline annonsert med støtte iPhone og iPad i dag.

 

Kilde:
CNBC

Annonse