Musk: - Jeg skal selge godteri
Biler. Check. Raketter. Check. Flammekastere. Check. Og nå: godteri - check.

Annonse


Musk: – Jeg skal selge godteri

Når man tror man har skjønt hvordan Elon Musk tenker, starter han å selge godteri.

Oppdatert, 17:33:

Musks konto ble ikke hacket, men andre falske kontoer prøvde å tjene penger med digitalvaluta-lenker.

Oppdatert, 03:52:

Annonse


Det spørs om ikke dette var tull likevel, og ikke fra Musk.

En time etter annonseringen om å selge godteri, fra den verifiserte Elon Musk-kontoen på Twitter, ble det publisert lenker til blant annet elon-giveaway.com/eth/ som viser seg å være et forsøk på å tjene digitalvaluta. Denne tweeten er nå slettet.

Spørsmålet er om kontoen hele tiden var hacket, eller om det kun er kryptovaluta-lenkene som er tøv? Musk har såpass mange sprø prosjekt, at godteri ikke hadde overrasket oss.

Elon Musk holder som regel til i California, noe som får oss til å lure på om ikke alle tweetene om godteri ble skrevet av noen andre grunnet tidssone-forskjellen.
Elon Musk holder som regel til i California, noe som får oss til å lure på om ikke alle tweetene om godteri ble skrevet av noen andre grunnet tidssone-forskjellen. (Ill.: ITavisen)

Dette er langt fra første gang det er tøft for Tesla

Det har vært litt turbulent for Musk de siste par ukene.

Ikke at sjefen for en rekke selskap ikke har hatt mye å gjøre tidligere, eller utfordringer med bil-produksjonen, men den ellers livlige super-nerden så ikke ut til å være helt OK under en Tesla invenstor-telefonkonferanse torsdag denne uken. Han virket stresset og irritert.

Har det rett og slett blitt for mye for av det gode, selv for en som Musk?

Markedet tror det har klikka for Musk etter bisarr telefonkonferanse

Super seriøs eller super markedsfører?

Likevel: ekstra morsom er tweeten han rettet mot en av tidenes rikeste investorer, Warren Buffett, som nettopp sprøytet enda mer penger inn i Apple.

Musk ønsker seg nemlig at Buffett også skal være på lag med ham. Spørsmålet er om stuntet å starte godteri-produksjon noe som vil varme hjertet til Buffett, eller vil den gamle ringreven begynne å lure på om det har raknet litt for Musk?

Er dette genial markedsføring eller en uheldig distraksjon for en sjef som tidligere har blitt beskyldt for å gjøre for mye?

Er Elon Musk gal eller genial? Boring Company skal selge “Legoklosser” store nok til å bygge hus

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse