Annonse


Nvidia er irriterte: – I stedet for å bekjempe feilinformasjonen, har vi besluttet å avbryte programmet

Nvidia legger ned GeForce Partner Program, bedre kjent som GPP.

Legger ned etter avsløringer

“Partnerprogrammet kalt GPP er visstnok livsnødvendig for produsentene å være med i, ifølge HardOCP som hevder at selskap som ikke skriver under nektes tilgang til viktig teknisk informasjon og annen hjelp fra Nvidia,” meldte vi halvveis ut i april etter at AMD kom på banen og brukte Nvidias dårlige presse-uke til å markedsføre at de selv mener de er åpne.

Nå trekker altså Nvidia programmet, for GPP er neppe verdt mer ressurser og enda mer dårlig PR.

Her er Nvidias krise-oppdatering

Annonse
Dette sier Nvidia

Selskapet legger ikke akkurat ned programmet med en haug unnskyldninger, men er veldig offensive i tonen.

Dette melder de:

“Det har blitt sagt mye om vårt GeForce-partnerprogram. Ryktene og feilinformasjonen har gått for langt, så i stedet for å bekjempe feilinformasjonen, har vi besluttet å avbryte programmet.

GPP hadde et enkelt mål: å sikre at spillere vet hva de handler og derfor kan gjøre et informert valg.

Nvidia skaper banebrytende teknologi for spillere. Vi har viet våre liv til det. Vi arbeider helt utrolig intenst for dette og investerer milliarder for å forske frem fremtiden og sikre at utrolig Nvidia-teknologi fortsetter å komme. Vi gjør dette arbeidet fordi vi vet at spillere elsker det og setter pris på det. Spillerne vil ha den beste GPU-teknologien. GPP handlet om å sørge for at spillere som vil ha Nvidia-teknologi, får Nvidia-teknologi.

Med GPP spurte vi våre partnere om å merke sine produkter på en måte som ville være krystallklare. Valget av GPU definerer i stor grad en spillplattform, så GPU-merkevaren må være tydelig: ingen dårlige GPU-er skal skjules bak en haug teknologi-sjargong.

De fleste partnere var enige. De eier sine merkevarer og GPP endret ikke dette faktum. Partnerne bestemmer hvordan de ønsker å formidle sitt produkt ovenfor spillerne. Likevel drar vi i dag pluggen på GPP for å unngå forstyrrelse fra det super-spennende arbeidet vi gjør for å gi fantastiske fremskritt for PC-spill.

Dette er en flott tid å være en GeForce-partner og å være en del av den kjappest voksende spillplattformen i verden. GeForce spill-plattformen er rik på den mest avanserte teknologien. Og med GeForce Experience, er det “måten det er ment å bli spilt på.”

 

Kilde:
Nvidia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse