Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Hvis du er på Fast eller Slow bør du forvente ustabile testversjoner. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Nå kan det være lurt å sjekke Windows 10-innstillingene

Ellers kan det hende du installerer en ustabil versjon.

Denne uken startet Microsoft utrullingen av den store våroppdateringen. For selskapet betyr det at all fokus nå er rettet mot den neste storoppdateringen som ventes til høsten.

– Sjekk testring

Samtidig betyr dette at de første testversjonene av den kommende Windows 10-lanseringen snart slippes til testerne. Det bekrefter Windows Insider-topp Dona Sarkar på Twitter og ber testerne sjekke innstillingene sine.

Hvis man ikke ønsker ustabile testversjoner, bør man endre hvilken testring PC-en er satt til. Ringene Fast og Slow vil snart få de første testutgavene og det kan vært lurt å endre før den tid.

Slik sjekker du Windows Insider Program-innstillingene dine:

  • Åpne Innstillinger og velg Oppdatering og sikkerhet.
  • Velg Windows Insider Program.
  • Under Motta Insider Preview-versjoner ser du testring.
  • Under Hva slags innhold vil du motta velger du ring.

«Bare send meg tidlige oppdateringer» og «Release Preview» er det sikre valget hvis du ikke ønsker å motta nye testversjoner med det første. Du kan også melde deg ut av Insider-programmet slik at du forblir på April 2018 Update.

MSPoweUser opplyser om at å gå ut av programmet kan føre til at PC-en din rulles tilbake til Fall Creators Update slik at du må oppdatere til April 2018 Update på nytt. Dette fordi oppdateringen for øyeblikket ligger litt foran RTM-versjonen som ikke er helt utrullet ennå.

Dette er borte fra Windows 10 etter storoppdateringen

 

Kilde:
MSPowerUser

Stikkord: Microsoft, windows, windows10