Nå kan det være lurt å sjekke Windows 10-innstillingene.
Hvis du er på Fast eller Slow bør du forvente ustabile testversjoner.

Annonse


Nå kan det være lurt å sjekke Windows 10-innstillingene

Denne uken startet Microsoft utrullingen av den store våroppdateringen. For selskapet betyr det at all fokus nå er rettet mot den neste storoppdateringen som ventes til høsten.

– Sjekk testring

Samtidig betyr dette at de første testversjonene av den kommende Windows 10-lanseringen snart slippes til testerne. Det bekrefter Windows Insider-topp Dona Sarkar på Twitter og ber testerne sjekke innstillingene sine.

Hvis man ikke ønsker ustabile testversjoner, bør man endre hvilken testring PC-en er satt til. Ringene Fast og Slow vil snart få de første testutgavene og det kan vært lurt å endre før den tid.

Annonse


Slik sjekker du Windows Insider Program-innstillingene dine:

  • Åpne Innstillinger og velg Oppdatering og sikkerhet.
  • Velg Windows Insider Program.
  • Under Motta Insider Preview-versjoner ser du testring.
  • Under Hva slags innhold vil du motta velger du ring.

“Bare send meg tidlige oppdateringer” og “Release Preview” er det sikre valget hvis du ikke ønsker å motta nye testversjoner med det første. Du kan også melde deg ut av Insider-programmet slik at du forblir på April 2018 Update.

MSPoweUser opplyser om at å gå ut av programmet kan føre til at PC-en din rulles tilbake til Fall Creators Update slik at du må oppdatere til April 2018 Update på nytt. Dette fordi oppdateringen for øyeblikket ligger litt foran RTM-versjonen som ikke er helt utrullet ennå.

Dette er borte fra Windows 10 etter storoppdateringen

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse