Microsoft skryter av gode spilltall, men vil fortsatt ikke avsløre Xbox One-salget
Hvor mange er det som har kjøpt Xbox One?

Annonse


Microsoft skryter av gode spilltall, men vil fortsatt ikke avsløre Xbox One-salget

I en periode en lanseringen offentliggjorde Microsoft salgstallene til Xbox One. Så sa det stopp.

Har sluttet med salgstall

Nylig publiserte Microsoft Xbox-skrytetall på Xbox Wire, men, som The Verge påpeker, ønsker selskapet fortsatt ikke å avsløre faktiske salgstall. I stedet trekker Microsoft frem at antall Xbox Live-brukere har økt med 13 prosent og at Xbox One-salget er opp 15 prosent sammenliknet med første kvartal i fjor.

Den åpenbare årsaken til at Microsoft, som heller ikke publiserer Surface-tall, har sluttet å offentliggjøre Xbox One-tallene, er at konsollen på langt nær selger like godt som konkurrenten PlayStation 4.

I slutten av januar 2016 forsnakket Electronic Arts seg og sa det var solgt 19 millioner Xbox One-konsoller mot 35,9 millioner for PlayStation 4. Forskjellen har trolig bare blitt større siden den tid.

Annonse
Konkurrentene avslører tall

Sony og Nintendo derimot har vært flittige med å offentliggjøre salgstall. Førstnevnte kunne melde at de har solgt 76 millioner PlayStation 4 (konsollen solgte for øvrig dårligere i 2017 enn 2016), mens Nintendo Switch nylig rundet 17,79 millioner.

Hvor mange Xbox One-konsoller tror du Microsoft har solgt?

Nå er den store Xbox-oppdateringen her

 

Kilder:
The Verge,
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse