Aldri før har Samsung Galaxy solgt så dårlig
Samsung sliter med Galaxy S9-salget.

Annonse


Aldri før har Samsung Galaxy solgt så dårlig

iPhone X har kanskje ikke solgt så bra som Apple hadde håpet på, men en liten krise som det Samsung opplever med S9 er det trolig ikke.

Venter alle på Galaxy X?

Får nå meldes det at Samsung kun solgte 707 000 S9 og S9+ kombinert i mars og april i hjemlandet. Dette er tall hentet fra de tre største teleooperatørene i landet. Ingen Galaxy S-modell har noen sinne solgt så få i løpet av to måneder.

S8 og S8+? Den solgte i samme periode i fjor, altså i løpet av to måneder, 1 million enheter. Og trenden er negativ, for 476,000 av dem ble solgt i mars, og kun 231,000 i april.

Det er visstnok helt krise for iPhone X – tror de kun kan selge 8 millioner

Annonse


En evolusjon

S9 er gode mobiler, men som vi meldte: det er en skikkelig evolusjonsoppdatering med et nesten identisk design og heller ikke med et fancy tre-kamera-oppsett som Huaweis P20 Pro.

Apples kvartalsrapport legges frem i kveld klokken 21:30 – da vil vi få vite hvordan det står til med iPhone-salget. Vi oppdaterer dere.

iPhone X gjør det også dårlig i Korea, med kun 475 solgte i løpet av fire måneder. Ikke like sjokkerende da Apple typisk gjør det best i hjemlandet og Samsung ditto i Korea, men altså ikke denne gang.

Salget i Norge

Dette er Telias toppliste for mars i Norge, der begge S9-modellene føk rett opp på andre- og tredjeplass. Vil trenden holde?

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Samsung Galaxy S9+ (ny)
  3. Samsung Galaxy S9 (ny)
  4. Apple iPhone 8 Plus (2)
  5. Apple iPhone 8 (4)
  6. Samsung Galaxy S8 (3)
  7. Apple iPhone 7 (5)
  8. Huawei Mate 10 Pro (6)
  9. Apple iPhone SE (9)
  10. Huawei Mate 10 lite (10)

 

Kilde:
The Investor

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse