Samsung Galaxy Note 9 bekreftet ... i Kina.
Galaxy Note 9 er blitt sertifisert i Kina. Dette er for ordens skyld Note 8.

Annonse


Samsung Galaxy Note 9 bekreftet … i Kina

Alle vet nok at den kommer, men nå har Samsungs Galaxy Note 9 blitt bekreftet og det av kinesiske myndigheter gjennom China Ministry of Industri and Information Technology (CMIT).

Sertifisert i Kina

Myndighetene har sertifisert to ulike modeller av Note 9. Den ene SM-N9600 ble sertifisert 21. mars og SM-N9608  24. april. Dokumentasjonen inneholder dessverre verken bilder eller informasjon om spesifikasjonene.

En ytelsestest fra forrige måned viser en SM-N960U som, hvis den er ekte, avslører at den amerikanske og kinesiske utgaven vil drives av et Snapdragon-brikkesett, mens den internasjonale varianten har et brikkesett av typen Exynos. Slik har det også vært tidligere.

Les vår store duell-anmeldelse: iPhone 8 Plus vs. Note 8.

Annonse


Fingersensor bak eller i skjermen?

Av andre detaljer ryktes det at Note 9 vil ha en 6,4-tommers Super AMOLED-skjerm, 6 GB minne, et batteri på 4000 mAh og med Android 8.1 om bord. En ting som er usikkert, men som stadig ryktes, er om fingersensoren er integrert i skjermen.

De ferskeste rapportene gir tommelen opp til en optisk fingersensor. Så gjenstår det å se om disse ryktene treffer blink eller om det rett og slett er skivebom.

Har du planer om å kjøpe årets Note-modell?

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse