Offisielt: Mandag kan du laste ned Windows 10-storoppdateringen.
Timeline er kanskje den største nyheten i våroppdateringen.

Annonse


Microsofts Windows 10-storoppdatering lanseres mandag

Den store våroppdateringen til Windows 10 skulle ifølge rapportene ha blitt lansert 10. april. Det skjedde ikke ettersom Microsoft i siste liten oppdaget en feil.

Tilgjengelig fra og med mandag

Nå bekrefter Microsoft at våroppdateringen, som har fått navnet “April 2018 Update” og ikke “Spring Creators Update”, blir tilgjengelig fra og med mandag 30. april. Microsoft opplyser om at den blir tilgjengelig for hele verden fra 8. mai.

Du vil trolig kunne benytte Update Assistant-verktøyet for å laste ned oppdateringen manuelt hvis du ikke får den automatisk på mandag.

I pressemeldingen trekker selskapet frem følgende nyheter:

“Timeline: Timeline på Windows 10 PC lar brukerne gå tilbake i tid for å finne det de jobbet med tidligere samme dag, i forrige uke eller for noen uker siden. Fra sin Windows 10 PC, kan de også finne ut hva de jobbet med da de sist brukte Microsoft Edge eller Office 365 på en iOS- eller Android-enhet. “

Annonse


https://youtu.be/nNdirfTlU4E

“Focus Assist: Slå på Focus Assist når som helst for å få ting gjort uten å bli forstyrret av sosiale medier eller andre varsler. Du kan også slå på automatisk fokustid for bestemte tidsrom på dagen som du stiller inn selv. “

https://youtu.be/kqIzbqTtT4s

“Diktering: Forbedret dikteringsfunksjon gjør at det nå er enklere enn noensinne å ta notater eller skrive en oppgave – ved kun å bruke stemmen.”

https://youtu.be/OEEPWIzlI84

“Microsoft Edge: April 2018-oppdateringen byr på en rekke nye og tidsbesparende egenskaper og forbedringer i Microsoft Edge – deriblant lyddemping av faner i nettleseren, fullskjermvisning, grammatikkverktøy og automatisk utfylling av internettskjemaer.”

https://youtu.be/_XIDCA6BcE8

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse