- Vi liker kryptogravere, men spillerne er prioritet nummer én.
AMD merker høy etterspørsel etter CPU- og GPU-er.

Annonse


– Vi liker kryptogravere, men spillerne er prioritet nummer én

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Grafikkortprodusentene opplever en eventyrlig vekst om dagen. Mye av dette er takket være den økte etterspørselen etter kraftige grafikkort av personer som graver etter digitalvaluta.

Stor vekst for selskapet

AMD kan vise til en omsetningsvekst på hele 40 prosent i årets tre første måneder sammenliknet med tilsvarende periode i fjor. Omsetningen fra Ryzen-prosessorer og Radeon-grafikk økte med 95 prosent.

– Dette er vårt tredje strake kvartal med omsetningsvekst. Vårt sterke førstekvartal demonstrerer at vår langtidsstrategi bærer frukter og vi styrker AMD med langtidsinvesteringer, sier AMD-topp Lisa Su i forbindelse med fremlegging av tallene.

Annonse


Hun nevner blant annet HP og Dell som gode partnere.

Spillerne prioriteres

AMD-sjefen gikk også inn på temaer som blokkjede og digital valuta. Selskapet ønsker å unngå problemene som blant annet Nvidia har opplevd med mangel på produkter i butikkhyllene, og understreket at selv om de selger GPU-er til graverne, prioriteres spillerne.

– Spillerne er vår førsteprioritet, dette gjennom OEM og viktige e-forhandlere, og vi kommer til å fortsette med dette. Vi jobber også med kommersielle gravere. Vi har snakket med dem og sett prognosene deres, så vi har god oversikt over markedet. Blokkjedeinfrastrukturen er kommet for å bli, uttalte hun.

Les også: Nvidia er lei bitcoin – ber butikkene selge skjermkort til spillere.

Er det riktig av AMD å prioritere spillerne?

Kilde:
The Register

Annonse