Snart er det slutt på månedlige "Battlefield 1"-oppdateringer.
Snart er det slutt for Battlefield 1-oppdateringene.

Annonse


Snart er det slutt på månedlige “Battlefield 1”-oppdateringer

1. juni er datoen da Dice avvikler månedlige oppdateringer til skytespillfavoritten “Battlefield 1”. Det bekrefter spillstudioet.

“Shock Operations” i juni

I et blogginnlegg skriver innholdssjef i Dice, Jonas Elfving, at spillerne kan forvente ferskt innhold og spilloppdateringer frem til juni. De månedlige oppdateringene inneholder ting som feilrettinger og balansering i flerspillerdelen.

Den siste utvidelsen til spillet, “Apocalypse”, ble lansert i starten av året og nylig ble flere kart fra “They Shall Not Pass”-utvidelsen tilgjengelig for samtlige spillere. Den siste innholdspakken kommer i juni og er kalt “Shock Operations” og er en modus med 40 spillere som bytter på å forsvare og angripe over ulike sektorer.

Modusen blir tilgjengelig på flerspillerkartene Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge og River Somme.

Annonse


Flytter fokus

At oppdateringene for “Battlefield 1” går mot slutten kommer kanskje ikke som en overraskelse. Spillet ble lansert oktober 2016 og for øyeblikket jobber Dice hardt med et nytt spill i serien.

Ifølge rapportene er det snakk om et “Battlefield” satt til andre verdenskrig og går under navnet “Battlefield V”. Vi forventer å vite mer om spillet i nærmeste fremtid, og senest i forbindelse med E3-messen som avholdes i juni.

Spiller du fremdeles “Battlefield 1”?

 

Kilde:
Dice

Annonse