AMD utelukker ikke Ryzen 7 2800X.
En kraftigere Ryzen 2-prosessor kan komme, men smør deg med tålmodighet.

Annonse


AMD utelukker ikke Ryzen 7 2800X

AMD er for tiden aktuell med andre generasjons Ryzen-prosessorer med Ryzen 7 2700X i spissen. Første generasjon bestod av en 1800X-brikke, men så langt har ikke AMD sagt noe om en oppfølger til den.

Kan komme, men …

AMDs Senior Vice President, Jim Anderson, hinter til at en enda raskere Ryzen 2-prosessor kan være på vei som et svar på hva Intel eventuelt jobber med i Coffee Lake-serien, men det vil i så fall skje senere i år.

Per nå har AMD ingen planer om å lansere en Ryzen 2800X, i hvert fall ikke som de ønsker å snakke om.

– Vi føler at vi med 2700X og 2700 med ytelsen og prisnivået, dekker det området. Vi føler at vi med de to produktene dekker de områdene vi ønsker å posisjonere produktene, siteres han av DSOGaming.

Annonse


– Dette utelukker ikke en 2800X, men akkurat nå føler vi at de to produktene dekker området godt, konkluderer AMD-lederen.

Gode resultater

Anderson ser ut til å ha et poeng. Ytelsestester viser imponerende resultater for kraftige Ryzen 2700X. Overklokkere har blant annet klart å dra ekstreme 6,0 GHz ut av prosessoren.

Vi har for tiden den kraftige prosessoren vei inn på testbenken i anledning vårt arbeid med å lage en forrykende spill-PC. Følg gjerne prosessen og delta i samtalen her.

 

Kilde:
DSOGaming

Annonse