Huawei: - Vi vurderte "mobilhakk" lenge før iPhone X.
Huawei P20 Pro med det spesielle designet.

Annonse


Huawei: – Vi vurderte “mobilhakk” lenge før iPhone X

Mange vil nok påstå at Huawei med P20 Pro kopierte iPhone X-designet, men selskapet avfeier dette og sier det jobbet med et slikt design lenge før Apples dyreste smarttelefon ble lansert.

– Kinesiske forbrukere liker symmetri

Det fortalte Huaweis mobilsjef, Li Changzhu, under selskapets Analyst Summit. Ifølge Changzhu vurderte Huawei å utvide skjermområdet tre-fire år før årets P20 Pro-lansering.

Selskapet skal ha diskutert designet innad i lang tid før avgjørelsen ble tatt, og prosjektet skrotet. Mobilsjefen mener at årsaken til dette er selskapets daværende konservative og forsiktige tilnærming. En annen årsak var at kinesiske forbrukere, ifølge Changzhu, “liker symmetri og et hakk passer ikke perfekt inn i den kinesiske kulturen”.

Roser Apple

Under konferansen la Huaweis mobilsjef til at slike feilsteg ikke vil skje i fremtiden og at selskapet vil være modigere i tiden fremover. Han trekker frem “Twilight”-utgaven av P20 Pro som et godt eksempel på det.

Annonse


Changzhu avsluttet med å rose Apple for å gjøre mobilhakkdesignet “allemannseie” og at selskapet bidrar til å presse smarttelefonprodusenter verden rundt til å gå for et rammeløst design.

Hva syns du om mobilhakkdesignet til iPhone X og P20 Pro?

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse