Nyoppdaget Windows 10-feil kan utsette storoppdateringen ytterligere.
Windows 10-storoppdateringen kan bli utsatt ytterligere.

Annonse


Nyoppdaget Windows 10-feil kan føre til ny utsettelse av storoppdateringen

Etter planen skulle Spring Creators Update til Windows 10 egentlig rulles ut til brukerne fra og med 10. april. Det skjedde ikke etter det ble avdekket en alvorlig nok feil i en testversjon av operativsystemet.

Fant ny feil

Opprinnelig var det byggeversjon 17133 av Windows 10 som skulle være lanseringsutgaven, men den inneholdt altså en feil. Microsoft slapp senere ut versjon 17133.73 for å løse problemene og senere en ny lanseringskandidat i form av 17134.1.

Nå har flere av Windows 10-brukerne oppdaget en ny feil i den ferske testutgaven. I en tråd på Reddit er det flere som klager over en feil som krasjer Innstillinger når man åpner “Angi standard etter app”. Dette er et valg under innstillinger der man kan velge standardene til ulike apper og er plassert under:

  • Innstillinger – Apper – Standardapper – Angi standard etter app.

Fører trolig til ny utsettelse

Ifølge rapportene rammer problemet brukere på ulike type systemer, men det er også testere som ikke opplever dette. Hvis du kjører den nyeste testversjonen, kan du selv sjekke om Innstillinger krasjer når du åpner den nevnte siden.

Annonse


Det finnes forslag i tråden om hvordan man kan fikse problemet, men det ser ikke ut til å hjelpe alle. WindowsLatest skriver at denne feilen kan føre til at Spring Creators Update utsettes ytterligere.

Kan du reprodusere denne feilen?

 

Kilde:
WindowsLates

Annonse